Menu

Toate terminalele pariuri fixe sunt aceleasi sau nu

Daca ar trebui sa introduceti o casa de pariuri si sa va uitati la un terminal de pariere cu cote fixe, atunci veti vedea o cifra procentuala disponibila pentru considerare, denumita RTP. Aceasta inseamna „Intoarcerea la jucator” si, dupa cum va puteti imagina, indica cati bani (in medie) vor fi inapoiati jucatorilor. Sa presupunem ca RTP-ul unei masini specifice este de 94%, ideea este ca pentru fiecare lire pe care o cheltuiti, veti primi inapoi nouazeci si patru de sute de-a lungul timpului. Problema este ca nu exista o limita la cat timp necesita returnarea acestui 94% jucatorului, ceea ce inseamna ca ai putea juca ani intregi in pierdere sau ai putea castiga instantaneu, este aproape de probabilitate.

Vom reveni la controversele legate de utilaje mai tarziu, concentrandu-ne pe modul in care functioneaza deocamdata. RTP-urile in medie se situeaza la aproximativ 90-94%, iar unele jocuri precum ruleta tind sa se apropie de 97%. Masinile au de obicei o miza minima de 1 GBP pe rotire si o plata maxima de 500 GBP, desi acest lucru difera in anumite circumstante. Jocurile pe care le veti putea juca se vor schimba de la bookie la bookie, desi este esential irelevant – RTP este acelasi, indiferent de graficul cu care interfatati. Apeleaza la pungeri pentru ca sunt rapide, pariorii cunosc sansele pe care le vor obtine si ar putea obtine o plata imediata. Daca ar trebui sa pariati un pariu pe o cursa de ogar in schimb, de exemplu, atunci puteti ajunge sa asteptati o ora pana cand cursa incepe efectiv.

Daca mergeti la un Ladbrokes din Liverpool si apoi la o alta filiala din Hounslow, atunci designul si designul general al terminalului de pariuri fixe pe care il veti gasi in fiecare va fi la fel. Furnirul ar putea diferi intre un Ladbrokes si un Coral, la fel cum jocurile pe care le vei putea juca s-ar putea sa nu fie aceleasi de la un lant de pariuri la altul. Ceea ce veti gasi ramane acelasi din loc in loc este nivelul de joc disponibil in functie de categoria in care se incadreaza aparatul. Categoria B2 – Disponibil pe piste de curse cu pariuri la piscina, cazinouri si magazine de pariuri. Aveti o miza maxima de 100 GBP (reducere la 2 lire sterline in 2019) si o plata maxima de 500 GBP.

Știri relevante