Menu

Toate tipurile de cashout expicate detaliat

Este o optiune intermediara si va permite sa faceti o retragere pentru o proportie din miza voastra, in timp ce restul mizei o lasati sa ruleze in continuare. Pnetru unele case de pariuri, ca si Betfair, puteti avea aceasta optiune pentru orice suma care este mai mare decat miza minima a unitatii, iar alte case de pariuri, Unibet de exemplu, reduce aceasta optiune la 10 %.

Cash-out-ul partial ruleaza variat, marea majoritate a caselor de pariuri platindu-va cash-out-ul la valoarea curenta a cotelor, lasandu-va restul mizei la valoarea originala a cotelor. Verificati conditiile, pentru ca, de exemplu, la Unibet se modifica restul mizei de la valorile originale, la cele din momentul in care vreti sa faceti cash-out. Acest lucru poate sa fie un lucru bun in unele cazuri, dar poate sa fie un lucru rau in alte cazuri.

De obicei, pariorii folosese optiunea de cash-out partial cu scopul de a isi securiza miza initiala, astfel incat, nu se poate pierde, in timp ce lasati sa ruleze restul mizei.

Daca incercati sa folositi optiunea de cash-out partialla 2 case de pariuri diferite, pe aceeasi piata de pariuri, atunci, in mod clar e logic sa alegeti casa de pariiuri care va ofera optiunea de cash-out partial la care aveti cele mai multe optiuni.

Aceasta optiune va permite sa setati reguli pentru optiunea de cash-out, daca sum ape care vreti sa o retrageti ajunge la nivelul pe care voi l-ati setat.

Alegeti valoarea platii pe care vreti sa o obtineti din pariul vostru si apoi alegeti daca vreti sa retrageti toata suma  sau doar o parte din aceasta ( practice este un auto-cash-out partial ). Puteti acum sa va creati regula si apoi puteti sa va delogati, stiind ca pariul vostru se va auto retrage, indiferent daca sunteti conectati sau nu.

Acesta este o unaelta grozava de folosit, daca stiti ca nu puteti fi on line atunci cand se desfasoara evenimentul pe care ati pariat. Regulile cu privire la auto-cash pot sa fie setate in orice moment inainte de inceperea evenimentului.

Editarea live a pariurilor este o noua unealta folositoare, atunci cand o gasiti. Casa de pariuri Landbrokes va permite sa folositi aceasta unealta in cazul pariurilor jucate in accumulator, de exemplu. Sunteti lasati sa va editati pariurile live, permitandu-va sa schimbati, sa adaugati sau sa indepartati selectiile, iar in schimb, veti primi cote noi pentru pariurile voastre.

Știri relevante