Tome of Madness un slot ce aduce a rpg cu rotiri gratis

Tome of Madness un slot ce aduce a rpg cu rotiri gratis

Masina de slot Tome of Madness este un slot in cascada si se joaca pe un teren de joc 5 × 5. O combinatie castigatoare este creata de grupuri de patru sau mai multe simboluri identice. Simbolurile castigatoare dispar de pe terenul de joc si simbolurile noi cad in jos. Jocul poate fi jucat pe orice dispozitiv de la 0,10 EUR pana la maximum 100 EUR pe rotire cu un procent de plata standard de 96,59%. Slotul Tome of Madness are diferite simboluri Wild.

De exemplu, exista un multiplicator salbatic care – daca face parte dintr-o combinatie castigatoare – dubleaza castigurile si un simbol special salbatic care are diverse caracteristici, cum ar fi functia Abyss Portal Effect si Void Portal Effect. Exista, de asemenea, o caracteristica runda gratuita in alta lume, cu 3 efecte de portal aleatorii. Vom explica caracteristicile de mai jos. In cele din urma, exista si asa-numitele marci ale ochilor. Acestea sunt pozitii speciale care se afla intr-o pozitie aleatorie pe terenul de joc la un moment dat. De indata ce jucatorul are o combinatie castigatoare in aceasta pozitie, doua Special Wild sunt adaugate pe terenul de joc. Acest lucru permite activarea caracteristicilor mentionate anterior.

Simbolurile speciale Wild nu sunt adaugate numai prin intermediul Eye Marks. Chiar si atunci cand exista o combinatie castigatoare de 7 sau 14 simboluri, se adauga doua Wild-uri speciale. De indata ce jucatorul are o combinatie castigatoare cu un simbol Wild Special, functia Abyss Portal Effect este activata. Abisul va elimina randul sau rolul simbolurilor care contine simbolul Wild Special relevant. Aceasta va incarca, de asemenea, portalul in functia Runda gratuita in alta lume.

Cand jucatorul are o combinatie castigatoare cu 27 de simboluri, doua simboluri speciale Wild sunt plasate din nou pe terenul de joc. Cand un Wild Special face acum parte dintr-o combinatie castigatoare, functia Void Portal Effect este activata. Void va selecta un simbol aleatoriu si il va face sa dispara de pe terenul de joc, provocand caderea de noi simboluri.

Am facut tot posibilul pentru a explica acest slot video cat mai bine posibil. Intelegem ca totul suna complicat si de aceea va recomandam sa jucati gratuit slotul Tome of Madness inainte de a face acest lucru pentru bani reali. Vei vedea ca nu este atat de complicat. Cu toate acestea, nu stim cu adevarat ce sa credem despre acest slot. Este un joc total diferit de slotul Book of Dead. Slot machine este, de asemenea, unic. Nu am mai vazut acest joc pana acum. Prin urmare, Play’n Go a castigat cateva puncte din punct de vedere al creativitatii.

Știri relevante