Top 10 trucuri sa le folositi la turneele de poker online

Top 10 trucuri sa le folositi la turneele de poker online

Tipul din cut-off este cu siguranta un jucator recreativ. Acest lucru este foarte devreme in turneu. Nu l-am vazut atat de mult, dar vad deja ca  VPIP-ul sau este foarte mare. El este cu siguranta tipul cu care vreau sa ma implic si vreau sa escaladez vasele cu el. Pentru ca va face mult mai multe greseli post-flop decat jucatorul mediu pe teren.

El deschide in cut-off pentru un pic mai mult de un plus de min si cu Eights in blind-ul mic este un 3-bet destul de obligatoriu. Apelarea si  set-mining-ul sunt rele in afara pozitiei. Pe buton as fi fost mai inclinat sa chem impotriva acestui tip. Dar in blind-urile mici este mai bine sa iei initiativa.

Merg la o reraise de 3.5x, care este destul de standard. Stiu ca oamenii care lucreaza cu solventii de poker pledeaza sa mearga si mai mult cu 3 pariuri in aceasta situatie. Cu 3 pariuri in afara pozitiei, oamenii fac 4x si chiar mai mult cand au stive adanci. Motivul este ca vor sa descurajeze intervalele de apelare pentru a continua. De obicei, este mai bine sa castigi mana chiar acolo si apoi. Am facut-o putin mai putin pentru ca nu ma deranjeaza sa iau un flop impotriva acestui tip. Chiar si in afara pozitiei, pentru ca el este tipul cu care vrem sa ne jucam mainile.

Daca incep sa pariez acest flop K-6-4, voi umfla potul inutil. Daca pariez aici, nu voi obtine prea multa valoare din nimic. Ar putea suna cu maini ca Ace-high, dar eu blochez mainile ca 8-7 potrivite, care ar putea continua. Este mai bine sa verificati si sa-l lasati sa blufeze. Daca merge verificare verificare, totusi pot primi un pariu valoric mai tarziu pe parcurs. S-a dovedit, a pariat. Cu acest pariu am un apel obligatoriu aici. Este prea slab pentru a bifa Eights pe aceasta placa.

Cei noua de pe rand nu ar trebui sa schimbe nimic. Adversarul meu nu ar trebui sa aiba noua in mana. Poate avea maini precum K-Q sau K-J si ocazional A-K care a decis sa nu parieze preflop. Acestea sunt principalele maini pe care le-a pariat de doua ori. Exista doar cateva seturi – Sixes and Fours – in gama sa. In cazul in care ar fi chemat preflop cu Kings mai rai, cum ar fi K-T, ar putea gasi o verificare la aceasta curba. Adica, este un interval destul de restrans, care valoreaza pariul flop si tura. Impotriva unor baieti ati putea lua in considerare posibilitatea de a intoarce randul, dar impotriva acestui jucator si a unei game de valori atat de inguste, pot continua si reevalua pe river.

Știri relevante