Menu

Top 10 trucuri să le folosiţi la turneele de poker online

Top 10 trucuri sa le folositi la turneele de poker online

Tipul din cut-off este cu siguranţă un jucător recreativ

Acest lucru este foarte devreme în turneu. Nu l-am văzut atât de mult, dar văd deja ca  VPIP-ul sau este foarte mare. El este cu siguranta tipul cu care vreau să mă implic şi vreau să escaladez vasele cu el. Pentru ca va face mult mai multe greşeli post-flop decât jucătorul mediu pe teren.

El deschide în cut-off pentru un pic mai mult de un plus de min şi cu Eights în blind-ul mic este un 3-bet destul de obligatoriu. Apelarea şi  set-mining-ul sunt rele în afara poziţiei. Pe buton aş fi fost mai înclinat să chem împotriva acestui tip. Dar în blind-urile mici este mai bine să iei iniţiativa.

Merg la o reraise de 3.5x, care este destul de standard. Ştiu ca oamenii care lucrează cu solvenţii de poker pledează să meargă şi mai mult cu 3 pariuri în această situaţie. Cu 3 pariuri în afara poziţiei, oamenii fac 4x şi chiar mai mult când au stive adânci. Motivul este ca vor să descurajeze intervalele de apelare pentru a continua. De obicei, este mai bine să câştigi mana chiar acolo şi apoi. Am făcut-o puţin mai puţin pentru ca nu mă deranjează să iau un flop împotriva acestui tip. Chiar şi în afara poziţiei, pentru ca el este tipul cu care vrem să ne jucăm mâinile.

Ce trucuri sunt recomandate la mesele de poker

Dacă încep să pariez acest flop K-6-4, voi umfla potul inutil. Dacă pariez aici, nu voi obţine prea multă valoare din nimic. Ar putea suna cu mâini ca Ace-high, dar eu blochez mâinile ca 8-7 potrivite, care ar putea continua. Este mai bine să verificaţi şi să-l lăsaţi să blufeze. Dacă merge verificare verificare, totuşi pot primi un pariu valoric mai târziu pe parcurs. S-a dovedit, a pariat. Cu acest pariu am un apel obligatoriu aici. Este prea slab pentru a bifa Eights pe această placă.

Cei nouă de pe rând nu ar trebui să schimbe nimic. Adversarul meu nu ar trebui să aibă nouă în mana. Poate avea mâini precum K-Q sau K-J şi ocazional A-K care a decis să nu parieze preflop. Acestea sunt principalele mâini pe care le-a pariat de două ori. Exista doar câteva seturi – Sixes and Fours – în gama să. În cazul în care ar fi chemat preflop cu Kings mai răi, cum ar fi K-T, ar putea găsi o verificare la aceasta curba. Adică, este un interval destul de restrâns, care valorează pariul flop şi tura. Împotriva unor băieţi aţi putea lua în considerare posibilitatea de a întoarce rândul, dar împotriva acestui jucător şi a unei game de valori atât de înguste, pot continua şi reevalua pe river.

Ca în orice joc exista şi o serie de trucuri care se pot folosii pentru a avea avantaje de partea voastră. Şi la mesele de poker se verifica acest aspect fără probleme, în special aici deoarece este mai mult un joc al minţii şi de matematică decât de noroc. Însă şi norocul are locul său în cadrul acestui joc.

Unibet este singurul loc de la noi unde poţi învăţa şi pune în practică cele mai bune trucuri care le poate dobândii un jucător de poker. Un exemplu simplu şi concludent este jucatul la bluff în special la mesele unde sunt amatori şi nu se prind cu uşurinţă de acest truc prin care tu ca parior profesionist le iei banii la fiecare mână.

Știri relevante