Top 5 casino din Romania care accepta paysafecard

De departe, cel mai mare avantaj al Paysafecard este faptul ca nu veti avea nevoie de un card de credit sau un cont bancar pentru a-l utiliza la un cazinou online. Acest lucru poate fi de mare ajutor din mai multe motive. In primul rand, unii oameni nu doresc sa-si partajeze informatiile Visa sau MasterCard online din cauza temerilor de furt de identitate si frauda. Mai important, unii oameni nu au pur si simplu resursele disponibile. Pentru acesti oameni, abilitatea de a merge la un magazin local de vanzare cu amanuntul si de a plati in numerar este un avantaj urias.

Dar aceasta flexibilitate vine cu cateva dezavantaje. Pentru una, nu veti putea face depozitele la fel de spontan ca in cazul altor metode. In schimb, va trebui sa planificati o calatorie la un furnizor de langa dvs., sa ridicati o carte, apoi sa reveniti si sa o utilizati pentru a depune. Aceasta face ca aceasta optiune sa fie mai putin convenabila.

In plus, poate fi dificil sa procesati retragerile folosind sistemul Paysafecard, desi au lucrat cu cateva site-uri pentru a configura unele optiuni pentru acest lucru. Cu toate acestea, este mult mai usor sa efectuati retrageri folosind un portofel electronic precum Skrill sau Neteller si poate doriti sa configurati un cont cu unul dintre aceste servicii daca doriti sa aveti cat mai multa flexibilitate atunci cand castigati castigurile. De asemenea, merita sa remarcam ca sumele maxime ale depozitelor sunt destul de mici pentru aceasta metoda in comparatie cu majoritatea celorlalte optiuni populare.

Cand vine vorba de optiuni preplatite, Paysafecard este una dintre cele mai populare alegeri din industria jocurilor de noroc online. Este posibil ca Ukash (un program cu voucher) sa fie ceva mai frecvent, dar ambele produse sunt destul de larg acceptate, diverse tari din lume avand o usoara preferinta pentru una sau alta. In acest caz, produsul este disponibil in 42 de tari diferite, ceea ce il face o optiune excelenta pentru majoritatea jucatorilor din intreaga lume. De asemenea, numarul de site-uri de cazinou de top care accepta Paysafecard este in crestere de zi cu zi, astfel incat exista o multitudine de optiuni pentru care jucatorii pot alege.

Știri relevante