Menu

Tot ce trebuie sa stiti despre terminale de pariere

Terminalul de pariuri cu cote fixe jucat intr-un magazin de pariuri ce se afla pe strazile noastre inca din anii ’60. Inainte de asta, acestea erau o baza de curse de cursa in intreaga tara, oferind cote la fiecare cursa care avea loc si atragand pumnii saptamana dupa saptamana. Evolutia lor constanta i-a vazut sa plece de la locatii „nedorite” de pe fundalele unui oras sau sa se gaseasca in fiecare zona comerciala principala din tara. Si-au ridicat din umeri imaginea lor ca un loc nebun, care era stapanirea barbatilor si au devenit treptat un magazin pe care orice adult il putea vizita fara sa se simta in afara locului.

Cand internetul a explodat, rezervarile au fost printre primele companii care si-au dat seama de potentialul sau. Nu mai aveau nevoie sa-si petreaca timp si bani pentru ca magazinele lor sa para ca orice alt magazin din strada, in schimb vazand clientii care se agata de ei din confortul propriilor case. De asemenea, au folosit dezvoltarea tehnologiei care a venit cu cote si au reactionat la pietele fluctuante pentru a inventa modalitati de pariere complet noi, cum ar fi pietele In-Play si platformele de pariuri Exchange. Cu toate acestea, mai mult de cativa pustoasi au continuat sa apara in magazinele de pe strada si au vrut sa fie distrati, astfel incat o masina a fost inventata pentru a le sativa dorintele. Problema este ca nu toata lumea crede ca este o idee buna.

In urma unei consultari indelungate de catre guvernul britanic, s-a anuntat, in sfarsit, pe 17 mai 2018, ca noua limita de miza pentru terminalele de pariuri cu cote fixe din categoria B2 trebuie redusa de la 100 GBP la 2 GBP pe rotire / mana. Acest lucru va intra in vigoare in 2019. Aceasta vine, de asemenea, cu o trimitere pentru a evalua limitele inferioare ale masinilor de joc B1 si B3 (a se vedea mai jos pentru detalii), luand in considerare limitele de cheltuieli si de timp.

Data punerii in aplicare a fost respinsa din aprilie 2019 pana in octombrie 2019, acest lucru a fost decis in bugetul pentru 2018, pentru a permite ca limita de miza sa intre in acelasi timp cu un nou punct de impozitare de 21% pentru jocurile de noroc online. Cu toate acestea, luna urmatoare, in urma unei reactii din partea publicului si a ministrilor, guvernul a fost fortat sa revizuiasca bugetar jenant, ceea ce inseamna ca taxa TERMINALE DE PARIURI SPORTIVE va fi adusa din nou in aprilie 2019.

Știri relevante