Menu

Totalbet o casă de pariuri rurală

Totalbet o casa de pariuri rurala
Total Bet este unul dintre cele mai rapide şi de încredere site-uri de pariuri sportive online. Sunt în afaceri începând cu 2014 şi au o reputaţie solidă în industria cărţilor de sport, devenind o alternativă excelentă pentru jucătorii din ROMÂNIA care caută un loc pentru a paria pe sport.

Total Bet s-a orientat spre jucătorii care au posibilităţi modeste

Site-ul Total Bet are un design simplu, dar asta se datorează faptului că vor să se concentreze pe oferirea de bonusuri remarcabile pentru jucători, în loc de un design flashy. Promoţiile lor includ un bonus imens de înscriere şi bonusuri excelente de reîncărcare. Total Bet se mândreşte cu o carte sportivă, o carte de curse şi un cazinou. Ei primesc pariori din orice ţară atât timp cât au peste 18 ani şi au o modalitate de a-şi finanţa contul.

Total Bet oferă unul dintre cele mai mari bonusuri din industrie şi au reuşit să menţină bonusul de înscriere, fără a cheltui bugetele de marketing uriaşe. Total Bet vă va asigura că veţi fi automat creditat cu un bonus de înscriere la prima depunere. Veţi fi creditat cu un bonus de 100% pentru până la 100 RON şi, în plus, veţi primi 50% pentru orice sumă de peste 100 RON.

Ce oferte are Total Bet la deschiderea conturilor

De exemplu, dacă depui 500 de ron, vei primi un bonus de 300 ron, 100 ron pentru primii 100 de dolari pe care îi depui şi 200 ron pentru restul de 400 ron. Bonusul va fi creditat în contul dvs. Total Bet instantaneu, dar nu puteţi retrage banii din contul dvs. până când nu pariaţi depunerea/bonusul de 5 ori.

La Total Bet, jucătorii castiga un bonus enorm de înscriere, dar pot profita, de asemenea, de bonusurile de pariuri gratuite pentru fiecare depunere. După bonusul de înscriere Total Bet vă va credita contul cu un joc de 50% gratuit, atât timp cât depuneţi peste 100 RON. Depuneţi cât puteţi, deoarece cu cât depuneţi mai mult, cu atât va avea mai mult în valoare jocul dvs. gratuit şi nu există nicio limită la dimensiunea jocului gratuit.

Știri relevante