Menu

Totalbet o casa de pariuri rurala

Totalbet o casa de pariuri rurala

Total Bet este unul dintre cele mai rapide si de incredere site-uri de pariuri sportive online. Sunt in afaceri incepand cu 2014 si au o reputatie solida in industria cartilor de sport, devenind o alternativa excelenta pentru jucatorii din ROMANIA care cauta un loc pentru a paria pe sport.

Site-ul Total Bet are un design simplu, dar asta se datoreaza faptului ca vor sa se concentreze pe oferirea de bonusuri remarcabile pentru jucatori, in loc de un design flashy. Promotiile lor includ un bonus imens de inscriere si bonusuri excelente de reincarcare. Total Bet se mandreste cu o carte sportiva, o carte de curse si un cazinou. Ei primesc pariori din orice tara atat timp cat au peste 18 ani si au o modalitate de a-si finanta contul.

Total Bet ofera unul dintre cele mai mari bonusuri din industrie si au reusit sa mentina bonusul de inscriere, fara a cheltui bugetele de marketing uriase. Total Bet va va asigura ca veti fi automat creditat cu un bonus de inscriere la prima depunere. Veti fi creditat cu un bonus de 100% pentru pana la 100 RON si, in plus, veti primi 50% pentru orice suma de peste 100 RON.

De exemplu, daca depui 500 de dolari, vei primi un bonus de 300 ron, 100 ron pentru primii 100 de dolari pe care ii depui si 200 ron pentru restul de 400 ron. Bonusul va fi creditat in contul dvs. Total Bet instantaneu, dar nu puteti retrage banii din contul dvs. pana cand nu pariati depunerea / bonusul de 5 ori.

La Total Bet, jucatorii castiga un bonus enorm de inscriere, dar pot profita, de asemenea, de bonusurile de pariuri gratuite pentru fiecare depunere. Dupa bonusul de inscriere Total Bet va va credita contul cu un joc de 50% gratuit, atat timp cat depuneti peste 100 RON. Depuneti cat puteti, deoarece cu cat depuneti mai mult, cu atat va avea mai mult in valoare jocul dvs. gratuit si nu exista nicio limita la dimensiunea jocului gratuit.

Știri relevante