Traieste aventura la maxim in orice casino cu Jumanji

Esti gata sa te muti intr-un univers mistic de aventuri? Daca da, atunci incepe revizuirea sloturilor noastre Jumanji! Va vom spune despre capodopera NetEnt echipata cu 5 tambururi, 36 de linii de plata si atata magie …

Dupa cum este clar de la bun inceput, jocul de sloturi Jumanji a fost inspirat de un film cu acelasi titlu, creat in 2018. Este o poveste despre patru adolescenti, care se gasesc prinsi intr-un joc video. Acest film este o versiune a filmului original realizat in 1995 despre doi copii, jucand un joc de masa magic. Asadar, este elementul principal al filmului si acest slot machine, combinandu-se cu alte functii de slot.

Dispunerea aici este mistica: are mulinete cu o cantitate variata de randuri: de la 3 la 5. Ce este mai mult, fundalul si simbolurile ne amintesc ca ambele filme aveau loc in jungla, deci aici vei fi inconjurat de crocodili, lei, pelicani , rinichi. Sunt simboluri premium aici.

Inainte de a rula zarurile si de a plonja in jungle, asigurati-va ca o faceti bine. Incepeti sa faceti ajustarile necesare! Sa aruncam o privire asupra butoanelor si sa aflam pentru ce sunt ele. Butonul Valoare moneda este pentru setarea pariurilor, Max Bet este pentru role mari, preferand cel mai mare interval de pariuri, iar butonul Spin incepe actiunea. De asemenea, este posibil sa utilizati Auto Play, pentru a pune tambururile in miscare de cate ori doriti.

Acest slot video este literalmente plin de functii speciale, suma lor totala creste pana la 10! Garanteaza, fara indoiala, experienta excelenta in jocuri. Haideti un rezumat al unora dintre ele.

Functia Sticky Vines face ca toate simbolurile, formand o combo castigatoare, sa se lipeasca impreuna de Wilds invecinate, in timp ce alte simboluri merg mai departe, obtinand castiguri noi si mai mari.

Cand functia Monsoon Wilds este activata, mai multe tambururi (1 sau 2) sunt acoperite cu Wilds. Monkey Mayhem amesteca tambururile la intamplare pentru a ajunge la o victorie garantata.

Runda bonusului jocului de bord face o alta lume separata a jocurilor cu multe recompense.

Jumanji ofera un alt cadou stralucitor: 4 tipuri de rotiri gratuite, fiecare corespunde cu o caracteristica speciala unica.

Multumita unui numar enorm de recunostinte uimitoare, acest joc este foarte atractiv pentru mii de jucatori. Puteti incepe sa jucati slotul Jumaji chiar aici, la SlotsCoin.net gratuit. Va fi practica dvs. inainte de a merge la orice cazinou online, sustinut de NetEnt si de a pune banii reali in joc.

Rata RTP a lui Jumanji este de 96,33%.

Știri relevante