Menu

Transferurile bancare

Transferurile bancare

Cand casele de pariuri sportive online au aparut pentru prima data in 1996, existau modalitati limitate de finantare a conturilor de pariuri sportive. Metodele de plata precum Bitcoin inca nu existau, eWalleturile erau inca de la inceput, iar integrarea unei platforme de plata cu cardul de credit cu o platforma online a fost departe de a fi perfecta.

Modul initial de a trimite bani catre casa de sport a fost prin banca dvs., fie prin transfer bancar sau cec. Desi nu este la fel de popular cum era, multe case de pariuri sportive permit totusi pariorilor sa depuna vechea scoala: direct din contul lor bancar. In plus, exista unele servicii care va permit sa efectuati transferuri bancare in format electronic.

In acest ghid, vom atinge avantajele finantarii pariurilor sportive cu transferuri bancare, cecuri si diverse tipuri de transferuri bancare online.

Avantajele utilizarii bancii dvs. pentru a face depozite de case de pariuri sportive

Peste 40% din casele de pariuri sportive pe care le analizam inca permit pariorilor sa treaca prin banca lor pentru a depune, fie printr-un transfer conventional, cec sau o forma de transfer bancar digital. Desi poate parea „scoala veche”, exista destul de multe avantaje:

Multi oameni inca nu se simt confortabil sa trimita bani pe internet. Pentru persoanele care nu doresc sa trimita bani fie de la o linie de credit, fie prin intermediul unei platforme de plata pe web, metodele bancare sunt singura alegere.

Aceasta este o optiune excelenta pentru pariori care cauta sa depuna depozite uriase.

Metodele bancare nu vor dezvalui nici o informatie personala sensibila in casa de sport (financiara sau in alt mod). Bancile protejeaza securitatea tuturor transferurilor, utilizand masuri de criptare si siguranta de cea mai inalta calitate pentru a-si proteja clientii.

Este putin probabil ca restrictiile regionale sa fie plasate la transferurile bancare. Nu se poate spune acelasi lucru pentru eWallets.

Exista trei modalitati principale prin care va puteti finanta contul de pariuri sportive prin banca: cabluri bancare, cecuri si transferuri instantanee. Aici, trecem peste elementele de baza si oferim informatii care sa va ajute sa va cantariti optiunile.

Un transfer bancar muta banii direct din contul dvs. bancar in contul bancar al destinatarului, fara asistenta unui tert facilitator. Aceste fonduri transferate nu pot sari (spre deosebire de un cec), deoarece mai intai trebuie sa detineti aceste fonduri in contul dvs.

Procesul presupune accesarea bancii dvs. si solicitarea ca o anumita suma de bani sa fie transferata unui anumit numar de cont bancar individual si particular. Va trebui sa contactati departamentul de servicii pentru clienti al case de pariurii de sport pentru a stabili incotro sa va directionati transferul.

Taxele sunt aplicate in general la fiecare transfer si pot dura oriunde intre doua si zece zile lucratoare pentru ca transferul sa fie finalizat. Vi se poate solicita sa trimiteti putin mai mult decat ceea ce doriti sa depuneti, deoarece beneficiarul unui transfer bancar i se aplica adesea o taxa (fie ca procent din tranzactie, fie o suma forfetara).

In timp ce depozitele minime sunt mari, cablurile bancare au cel mai mare maxim dintre toate metodele de depunere, permitandu-va sa depuneti pana la 100.000 USD. Asa cum am mentionat mai devreme, unele case de pariuri sportive permit chiar si depuneri nelimitate prin banca bancara.

Transferurile bancare sunt una dintre cele mai vechi metode bancare, in special in scena pariurilor online. De asemenea, este cel mai sigur mod de a tranzactiona intre dvs. si casa de pariuri online preferata. sigla transferului bancar

Cu toate ca transferurile bancare nu sunt de obicei instantanee, ele au unele avantaje fata de alte metode bancare. Mai jos vom arunca o privire despre ce este un transfer bancar, principalele case de pariuri de sport care folosesc, cum sa folositi acest serviciu si avantajele si dezavantajele.

Desi majoritatea case de pariurilor sportive pot sa nu ofere transferuri bancare, unii o accepta, cum sunt cele recomandate mai sus. Nu exista procese lungi si obositoare de creare si verificare a case de pariurilor de credit sau a portofelelor electronice. Trebuie doar sa ai un cont bancar valid cu o banca legitima. Este la fel de simplu ca sa va conectati la profilul dvs. bancar online, sa selectati optiunea de plata bancara, sa introduceti detaliile si codurile valide.

Unele banci pot solicita sa efectuati transferul personal la banca. Dar povestitorul va face totul pentru tine, asa ca nu trebuie sa transpiri lucrurile mici.

Mai jos, vom arunca o privire asupra modului de depunere si retragere a fondurilor prin aceasta metoda.

Transferurile bancare sunt o optiune excelenta pentru cei care nu doresc sa foloseasca cardul de credit sau cardul de debit. In plus, lucreaza pentru cei care nu doresc sa petreaca timp creand conturi de portofel electronic. De asemenea, sunt mai putin afectate de incercarile de a stopa jocurile de noroc online. Deci, sunt o optiune excelenta pentru cei care doresc sa depuna depozite mari care nu vor fi afectate de reglementare.

Transferurile bancare sunt o modalitate sigura de a transfera bani din contul dvs. bancar personal pe site-ul dvs. preferat de pariuri sportive. Pentru a efectua un transfer direct, va trebui sa va vizitati sucursala bancara locala sau sa completati alternativ formularul de transfer online daca aveti acces la internet banking. Punctorii canadieni pot utiliza transferuri bancare nu numai pentru a-si finanta contul de pariuri online, ci si pentru a-si retrage castigurile si pentru a trimite bani altor detinatori de cont.

Efectuarea unui transfer este usoara si simpla. Evident, primul lucru pe care va trebui sa il faceti este sa va conectati la serviciile dvs. de internet. Accesati sectiunea de plati si introduceti numele rezervarii. Urmatorul pas este sa alegeti apoi suma pe care doriti sa o transferati pe site-ul dvs. de pariuri bancare. Vi se poate solicita sa introduceti un cod personal de depunere pe care il veti gasi pe site-ul casei de pariuri online, de obicei, in sectiunea informatii bancare. Odata finalizata, va trebui sa contransfermati plata. De obicei, transferurile bancare au nevoie de timp pentru a fi procesate, spre deosebire de optiunile eWallet precum PayPal, Neteller, Skrill si altele. Poate trebuie sa astepti de la 48 de ore pana la zece zile.

Cum procedam cand intampinam probleme cu transferurile bancare la pariuri sportive

Cum se compara transferurile bancare cu alte alternative?

Exista alte modalitati de a finanta site-urile de pariuri online folosind contul dvs. bancar, iar PayPal este unul dintre acestea. Acestea ofera un serviciu similar unui transfer bancar, folosind un serviciu pe care l-am revizuit numit Trustly, care efectueaza aceleasi actiuni ca un transfer bancar, dar intr-o fractiune a timpului pe care il va dura un transfer bancar standard. Daca intentionati sa depuneti sume mari, probabil ca transferul bancar va fi alegerea preferata, de exemplu, unibet, nu aveti o limita stabilita pentru depunere sau retragere. Daca este posibil sa pariati departe de principalii case de pariuri, mai multi case de pariuri accepta transferuri bancare decat PayPal. Cu toate acestea, ambele metode de plata nu impartasesc cardul dvs. si informatiile financiare cu terti, cu exceptia detaliilor necesare procesarii platii.

Cum sa retragi cu transfer bancar

Este posibil sa se implice foarte multe in depunerea de fonduri pe un site de pariuri prin transfer bancar, dar procesul nu este atat de dificil, intrucat pasii pe care trebuie sa ii faceti sunt prezentati la casa de pariuri, acelasi lucru este valabil si pentru a solicita retragerea castigurilor, devine a doua natura cand ati facut-o o data. Accesati sectiunea de cont sau „Contul meu” de la casa de pariuri si selectati optiunea de retragere a transferului bancar si introduceti suma pe care doriti sa o retrageti. Acum trebuie sa introduceti datele dvs. bancare. Va trebui sa introduceti numele complet al bancii dvs. in campul numelui bancii. Introduceti acum informatiile dvs. personale, care includ detaliile numelui titularului contului, numarul contului dvs. bancar impreuna cu codul dvs. de sortare. In cele din urma, introduceti suma pe care doriti sa o retrageti si o contransfermati.

Cat dureaza un transfer bancar?

Finantarea contului dvs. de pariuri online prin transfer bancar este una dintre cele mai sigure modalitati de plata din punct de vedere al depozitelor si retragerilor, dar acest lucru este costat de viteza. Aceasta metoda de plata este una dintre cele mai lente atat pentru depunere, cat si pentru retragere, doar cu pariurile pe cec care dureaza mai mult. Timpul de procesare a tranzactiilor este cuprins intre 1-4 zile lucratoare la Bwin, 3-5 zile lucratoare la William Hill si 1-3 zile lucratoare la Unibet. Zilele de lucru, desigur, nu includ weekend-urile sau sarbatorile bancare.

Care sunt taxele posibile de la banca dvs.?

Desi niciuna dintre casele de pariuri recomandate de transfer bancar nu va percepe pentru alegerea acestei optiuni de plata pentru depozite si retrageri, nu este posibil sa se intample acelasi lucru cu banca pe care o utilizati. Taxa poate depinde de metoda de transfer pe care o utilizati. Un transfer standard dureaza intre 1-5 zile lucratoare; cu toate acestea, puteti accelera procesul alegand un transfer Swift (dureaza 1-3 zile lucratoare) sau un CHAPS (Sistemul de plata automatizat de compensare a casei) care poate finaliza tranzactia in doar o zi lucratoare. Este posibil ca aceste metode alternative sa atraga taxe.

Care este suma maxima pe care o pot depune?

Suma pe care o puteti retrage pe site-urile de pariuri sportive online care accepta transferuri bancare variaza de la un site la altul. Aceasta metoda de plata este una dintre putinele care sunt populare la rolele mari, deoarece unii case de pariuri nu impun nicio restrictie asupra sumei pe care o puteti depune cu acestea.

Știri relevante