Tranzactionarea pe exchange inseamna multa disciplina

Bineinteles ca are un anumit sens. In timp ce lumea Cashing Out a pariat a adaugat un grad de control la averi, aproape ca nu veti gasi niciodata ca plata pe care ati oferit-o catre Cash Out reflecta piata in acelasi mod in care ar face vanzarea de actiuni. In cele din urma, in lumea pariurilor, sunteti mai ales in fata unei case de pariuri care are propriul avantaj sa ia in considerare atunci cand isi creeaza cotele si isi face ofertele, care este cu totul diferit de tranzactionare. In tranzactionare, oamenii platesc ceea ce cred ca merita ceva in acel moment, fie pentru ca simt ca il achizitioneaza ieftin, fie ca presupun ca ar merita mai multi bani in viitor.

Cel mai dificil comerciant ar recunoaste ca unii dintre colegii lor joaca rapid si liber atunci cand vine vorba de modul in care fac comert. Ei nu se bazeaza pe probabilitatea matematica, ci mai degraba pe sentimentul lor in ceea ce priveste calea pe care urmeaza sa o duca piata. Cand fac asta, afacerile lor arata mai mult ca jocurile de noroc decat optiunea metodica pentru care opteaza colegii lor. Cu toate acestea, inversul este valabil si in lumea jocurilor de noroc, unii oameni mergand cu instinctul lor, in timp ce altii sunt mult mai metodici in ceea ce pariaza.

Cu siguranta, in jocuri precum poker si blackjack, sunt mult mai multe componente in joc, care il fac mai mult ca tranzactionarea, jucatorii destepti punandu-se intr-o pozitie in care fac anumite alegeri pot reduce cota si pot modifica mai mult in favoarea lor, atunci daca joaca placerea ruletei. Jocurile de noroc sunt speculatii si sansele nu sunt niciodata in favoarea dvs., casele de pariuri si cazinourile singurele care castiga constant. In cazul in care norocul este factorul decisiv in jocuri de noroc, tranzactionarea este o combinatie de matematica si bunul simt, ceea ce inseamna ca un bun comerciant este intotdeauna probabil sa castige bani pe termen lung.

O deosebire importanta de atras este aceea dintre tranzactionarea pe zi si investitii. Primul urmeaza sa reactioneze rapid la ceea ce se intampla pe piata, in timp ce cel de-al doilea arunca o privire mai lunga asupra situatiei in care merg lucrurile. O investitie implica sa va puneti banii in pericol in speranta de a obtine un profit mai mare in continuare. Este o strategie pe termen lung care implica o suma uriasa de cercetari si investigatii din partea oamenilor care intentioneaza sa castige bani importanti din realizarea acesteia, impreuna cu acceptarea faptului ca va dura timp pentru a da rezultate.

Știri relevante