Menu

Trebuie sa furnizez un ID si sa-mi verific contul de pariuri

Trebuie sa furnizez un ID si sa-mi verific contul de pariuri

Efectul asupra clientului poate fi o intarziere mai lunga intre inregistrarea pe un site si posibilitatea de a depune si paria. Multe verificari de verificare a varstei sunt rapide si operatorii seriosi vor putea sa transforme acest lucru destul de repede.

Verificarea varstei Verificarea de varsta este motivul principal din spatele necesitatii de a verifica un cont de pariuri online. Cand intrati intr-un magazin de pariuri sau intr-un cazinou, casierul va va verifica vizual aspectul si va lua o decizie daca sunteti mai mic sau nu. Daca cred ca puteti fi, vor cere ID pentru a confirma acest lucru. Exact acelasi proces este necesar pentru o rezervare online sau un cazinou, cu exceptia cazului in care, in mod evident, nu pot face o evaluare vizuala, asa ca trebuie sa solicite identitatii tuturor, indiferent daca aratati 18 sau 81 de ani.

Trebuie sa aveti 18 ani pentru a juca in Romania si acest lucru trebuie sa fie verificat de operatorii autorizati pentru a va putea depune, paria si retrage in final orice fond. Daca sunteti pe lista electorala la adresa pe care o furnizati la rezervare, atunci aceasta poate fi adesea verificata automat, daca nu, va trebui sa trimiteti o dovada de varsta, cum ar fi un pasaport.

Persoanele lipsite de scrupule pot decide sa scape de castigurile obtinute prost facand pariuri pe acest online si apoi retragand orice bani ca „bani curati”. In medie, majoritatea pariurilor si jocurilor platesc mult peste 90%, pentru spalarea banilor care acorda cateva procente de rezervare in schimbul numerarului curat este un zeu.

Prin urmare, casa de pariuri sau cazinoul va poate solicita sa confirmati identificarea dvs. dincolo de controalele obisnuite. Aceasta nu inseamna ca te suspecteaza de spalare de bani sau frauda. Este posibil sa fiti selectat la intamplare, sa aveti un nume similar cu cineva conectat la activitatea infractionala sau operatorul nu a reusit sa obtina suficiente informatii din controlul de fond.

In ceea ce priveste frauda, ​​in cazul in care rezerva suspecteaza ca exista chiar sanse mari ca metoda bancara pe care o utilizati sa nu va apartina, atunci vor solicita un ID suplimentar. Acest lucru se va intampla in mod obisnuit daca cardul sau contul dvs. de plata nu este inregistrat la aceeasi adresa cu cea pe care ati furnizat-o site-ului de pariuri.

Știri relevante