Trei factori de luat in seama cand pariezi snooker

Trei factori de luat in seama cand pariezi snooker

Snookerul este un sport care a luat nastere printre soldatii britanici din Etawah, India, in a doua jumatate a secolului al XIX-lea. Snooker se joaca pe o masa dreptunghiulara acoperita cu o carpa verde, cu buzunare la fiecare dintre cele patru colturi si la mijlocul lungimii mesei. Folosind un tac si 22 de bile colorate, scopul este de a lovi mingea alba (bila de tac) pentru a insira bilele ramase in ordinea corecta, acumuland puncte pentru fiecare bila buzunata. In acest articol, vom discuta despre tipurile obisnuite de pariuri pe snooker, turneele majore pe snooker si despre cum sa gasiti pariuri la un bun raport calitate-pret.

Turnee majore de snooker

De vreme ce snookerul a aparut ca sport britanic, nu ar trebui sa fie o surpriza faptul ca majoritatea turneelor ​​de snooker se desfasoara in Marea Britanie, care include Anglia, Scotia, Tara Galilor si Irlanda de Nord. Cel mai mare premiu la snooker, Campionatul Mondial de Snooker, se desfasoara la Teatrul Crucible din Sheffield, Anglia, cu un fond de premii de 1,2 milioane EUR. Un alt turneu prestigios este Campionatul Marii Britanii, desfasurat la York, Anglia, cu un fond de premii de 625.000 EUR. Turneul final de snooker care alcatuieste Snooker Triple Crown este Masters, cu un fond de premii de 501.000 €. Masters a fost sponsorizat anterior de Ladbrokes, dar acum a schimbat sponsorii in Betfair.

In ceea ce priveste turneele de snooker in care jucatorii sunt selectati in functie de recursul lor la televizor, Snooker Premier League este un turneu invitational care implica 10 jucatori. Snooker Premier League se desfasoara din august pana in noiembrie, cu etape de grupa in tururi care se desfasoara in diferite locatii din Marea Britanie. Finalele au loc la Grimsby Auditorium din North East Lincolnshire, Anglia.

Sfaturi pentru pariuri cu valoare

Cand pariati pe orice sport, este important sa puteti identifica pariuri cu valoare – acelasi lucru este valabil si pentru snooker. Un sfat atunci cand pariati pe snooker este sa va concentrati probabil pe jucatorii clasati la mijloc. Deoarece acesti jucatori nu reusesc sa castige o mare existenta din turneele majore, acestia tind sa-si concentreze eforturile pe turnee private de cluburi – turnee de nivel mediu. Intrucat aceste turnee implica limite in ceea ce priveste pariul, casele de pariuri tind sa nu efectueze atat de multe cercetari pe cat ar face pentru turneele majore. Drept urmare, apar oportunitati pentru pariori sa exploateze cotele date de casele de pariuri. Prin efectuarea de analize si cercetari cu privire la programele de calatorie ale jucatorilor, rezultatele istorice, rezultatele recente etc. in turneele de cluburi private si neclasate, pot fi obtinute si exploatate informatii si informatii valoroase. Efectuand la fel de mult sau chiar mai multe cercetari, in comparatie cu casele de pariuri, veti putea castiga un avantaj in acest domeniu de pariuri pe snooker.

Știri relevante