Troll Hunters 2 un slot asteptat de fanii warcraft

Troll Hunters 2 un slot asteptat de fanii warcraft

Play’n Go se lanseaza anul acesta cu lansari de sloturi, cu 52 de lansari planificate si va atinge la jumatatea drumului foarte curand. Suntem la jumatatea anului si exista deja lansari de succes memorabile. Inclusiv „Cat Wilde And The Doom of Dead” si „Rich Wilde And The Shield of Athena”. Rich Wilde nu face aparitie in cea mai recenta versiune a sloturilor, dar este o continuare a sloturilor. Lansate recent sunt „Troll Hunters 2 ′, disponibil pentru a fi redat acum pe toate site-urile. A fost exclusiv pentru Unibet.

Slotul original Troll Hunters a fost lansat in 2013, oferind varianta medie. A jucat pe o grila 5 × 5, care a fost o alegere populara la lansare si a jucat si astazi. Nu este atat de popular aproape 7 ani mai tarziu, asa ca studioul a decis sa refaca imaginea si sa modifice statisticile pentru a doua sansa. Fundalul slotului este un peisaj de iarna, cu munti inalti si copaci in departare. Zapada cade datorita unei animatii simple si un vanator de troli sta in partea dreapta a setului de role. Vizualelor li s-a dat cu siguranta un makeover modern si bine facut.

Troll Hunters 2 are o configurare a grilei de 5 role pe 5 randuri, aceasta include plati de grup de 3 sau mai multe simboluri potrivite. Acest joc este de varianta medie datorita setului RTP de 96,50% si castigului maxim plafonat la 5.000x. Puteti paria de la 0,20 GBP – 100 GBP.

Exista 9 simboluri in total, aceasta include 5 simboluri cu plata redusa. Acestea sunt reprezentate de coarne, casti, sabii, ciocane si topoare. Exista, de asemenea, 3 simboluri premium, acestea sunt reprezentate de o vanatoare de troli cu femei blond, ghimbir si cu parul negru. In plus fata de aceste simboluri obisnuite este un wild wild, care inlocuieste toate simbolurile. Simbolul cu cea mai mare plata este woldul, care plateste 50x pentru un grup de 5. Simboluri care vor fi distruse, permitand ca simbolurile noi sa cada la locul lor.

Castigurile consecutive au ca rezultat cresterea multiplicatorului cu x1 per victorie in jocul de baza. Multiplicatorul se va reseta la sfarsitul rotirii. Centrul de atentie este Meterul. care are 3 sectiuni si este completat cu simboluri castigatoare. Completarea primei sectiuni acorda 3x, 4x pentru a doua sectiune si 5x pentru a treia sectiune. Lansarea 1 – 2 salbatice multiplicatoare pe grila.

Caracteristica principala este caracteristica „Free Spins”, declansata prin stergerea unui rand care descopera „BONUS” in spate. Puteti alege dintre una din 3 optiuni, acestea sunt; 9 rotiri gratuite (regulat salbatic); 7 rotiri gratuite (multiplicator X2 Wild);  5 rotiri gratuite (multiplicator X3 Wild)

Umplerea contorului in timpul acestor rotiri gratuite declanseaza o rotire cu un troll 2 × 2 wild / multiplicator wild, in functie de alegerea rotirilor gratuite. Contorul are 5 sectiuni in timpul rotirilor, umplerea contorului in timpul unei rotiri castigatoare declanseaza din nou functia. In timpul rotirilor, multiplicatorul nu se reseteaza si creste dupa fiecare simbol castigat cu 1x.

Știri relevante