Menu

Trucarea meciurilor si trucarea pariurilor in sport

Trucarea meciurilor si trucarea pariurilor in sport

Exista ceva despre provocarea de a castiga un pariu care face un lucru atragator de facut. Poate ca se datoreaza faptului ca preiati experti la un joc care are un camp de joc relativ egal si, prin urmare, poate obtine unul peste ei. Poate ca natura competitiva a sportului in general este cea care apeleaza la un anumit tip de persoana, unde castigul le ofera un sentiment de realizare, precum si o recompensa financiara. In cele din urma, desigur, s-ar putea doar sa castigi o suma rapida pentru o investitie nu foarte mare in finalul pariorului. Unii oameni se dezvaluie in elementul intamplarii care este preluat atunci cand orice rezultat este altceva decat un certificat mort.

Unii oameni, in schimb, nu sunt deloc dornici de aceasta lipsa de certitudine. Ei o prefera foarte mult daca ceva ar putea schimba averea unui eveniment dat in favoarea lor. Acest element competitiv care ne permite tuturor sa ne bucuram de pariuri sportive devine un pic prea competitiv, iar acesti oameni sunt supusi unor metode nesanatoase pentru a garanta castigul.

Ca si in cazul oamenilor care ar numara carti intr-un cazinou sau ar incerca sa se joace cu o matrita riguroasa pe mesele Craps, risca sa piarda totul in speranta de a castiga totul. Marea majoritate a aparatorilor nu ar merge nicaieri in apropierea lumii de rezolvare a meciurilor, dar pentru unii este o pofta irezistibila. Vom arunca o privire asupra acelor oameni de aici, explorand unele dintre cele mai mari cazuri din istoria sportului.

Ca in orice conversatie, este intotdeauna util sa ne asiguram ca suntem toti pe aceeasi pagina atunci cand vine vorba despre ceea ce vorbim. Exista unele lucruri din pariurile sportive care sunt vazute ca no-nos de casele de pariuri fara a fi ilegale. Pune-ti pariurile, de exemplu, pentru ca tu sa stai mereu pentru a face profit. In zilele noastre, aceasta implica adesea utilizarea de schimburi de pariuri, cum ar fi Betfair, pentru a rula un pariu pe opusul pe care ati pariat pe cartea de sport a unei carti, permitandu-va sa va limitati pierderile sau, atunci cand functioneaza intr-adevar, obtinerea unui profit.

Casele de pariuri nu le place atunci cand pariorii fac asa ceva si exista tot felul de reguli in termenii si conditiile lor pentru a va asigura ca nu o faceti. Cu toate acestea, nu este probabil sa apeleze la politie daca ramai prins. In schimb, ei iti vor suspenda doar contul si ii vor interzice sa deschizi alte persoane cu ei sau cu alte companii surori la care ar putea avea acces.

Știri relevante