Menu

Tu si prietenii tai contati pentru premiile Admiral

Admiral a fost tot timpul atenta cu jucatorii sai si i-a recompensat pe masura. Fiind o chestie de traditie la mai toate casele de pariuri, inclusiv Admiral ii rasplateste pe cei care-si aduc prietenii pe platforma si se bucura impreuna de produsele si serviciile oferite.

Daca stii ca ai cativa prieteni pasionati de jocurile de noroc ii poti aduce cu incredere pe Admiral, iar Admiral te va rasplatii cu cate 100 ron pentru fiecare prieten adus. Acum prietenul adus de tine nu trebuie sa stea cu mana in san dupa ce-si deschide contul de joc pe Admiral. Prietenul tau trebuie sa efectueze un depozit minim de 30 ron si sa utilizeze fonduri din aceasta depunere la cel putin 10 jocuri diferite in decurs de 7 zile de la efectuarea depunerii.

Daca prietenul tau reuseste in timp sa faca acest lucru, tu vei fi recompensat de Admiral cu 100 ron bonus. Cei 100 ron bonus pot devenii bani reali daca ii rulati folosind una din metodele de rulaj disponibile mai jos:

  • mizati bonusul la pariuri sportive pe cote 2 o singura data
  • rulati suma bonus de 30 de ori la jocurile de casino eligibile pentru aceasta promotie.

In ambele cazuri nu este obligatoriu sa rulati integral suma bonus, banii bonus putand fi utilizati si partial pana la utilizarea integrala a sumei. Mare atrentie cu acest rulaj al bonusului de prietenie, ca are si un termen limita in care trebuie rulat pentru a nu fi retras de catre Admiral din balanata bonus a contului tau.

Doritorii acestei promotii pot consulta si ei regulamentul pe pagina oficiala Admiral pentru a afla si alte detalii inclusiv numarul maxim de prieteni pe care ii pot aduce in comunitate precum si alte detalii legate de rularea si valabilitatea bonusului prieteniei.

Știri relevante