Menu

Turneele Unibet Open cele mai bune variante

Turneele Unibet Open cele mai bune variante

Pokerul pare aproape de Sfantul Graal de pe Unibet.

Unibet ofera videoclipuri pentru persoanele care doresc sa invete jocul si, de asemenea, descarca versiunea desktop a jocului pe computer sau MAC. Puteti juca literalmente Poker la fel ca Counter-Strike sau Road Rash si sa castigati bani din asta, misto, nu?

Intra in turnee, pune-ti un alias si imbunatateste-ti jocul creandu-ti propriul avatar si participa la provocari deschise pe site. Pokerul este disponibil si ca aplicatie, dar din ceea ce am verificat, nu este disponibil in India.

Caracteristici

Profitati la maxim promotiile oferite pe site-ul web cu oferte dulci, turnee de poker specializate si evenimente. Obtineti acces la promotii exclusive pe Unibet.

DESCHIDEREA UNIBET. Este ca marele slam al pokerului, unde vei intra intr-o serie de turnee de poker exclusiv pentru un titlu de castigator. De asemenea, am mentionat DOLLARS? O multime de DOLLARS.

Participati la Poker Bootcamp raspandit prin 2 luni si 4 tabere pentru o zi de plata de 40.000 €. Ar trebui sa verificati termenii si conditiile pentru aceasta caracteristica la Unibet.

Crezi ca poti sa-ti dai drumul prin masa?

Pokerul de la Unibet tocmai a devenit interesant, cu o serie de oferte de bun venit la inscriere. Obtineti un bonus de 200 EUR, impreuna cu bilete Poker in valoare de 20 €. Nu doar atat, primesti si intrarea la 4 freerolluri saptamanale de bun venit in valoare de 500 € fiecare.

Toate aceste oferte pot fi ale tale pentru a fi confiscate cu o depunere de doar un pret minim de 10 €!

La fel ca si celelalte oferte Unibet, bonusul de poker este livrat cu un set de reguli si regulamente. (Dar hai, ce nu).

Primul set de conditii sunt:

Trebuie sa ai 18 ani. (Nu va falsificati, a fi inteligent la ceea ce este bun Unibet).
Oferta va fi destinata doar clientilor noi si va fi disponibila o data pe cont.

*Conditiile se aplica

Știri relevante