Menu

Un agent de pariuri online poate efectua verificari

Un agent de pariuri online poate efectua verificari

Este mai probabil sa vi se solicite un ID suplimentar daca va inscrieti folosind unele servicii eWallet precum Skrill, PayPal sau Neteller sau daca utilizati un card / cont bancar strain. Daca aveti un cont bancar din Romania la adresa dvs. recomandata, va recomand sa utilizati acest lucru pentru a va inscrie si a va face depozitul initial, apoi treceti la alte metode de plata mai tarziu. in general inseamna, de asemenea, ca sunteti eligibil si pentru ofertele introductive.

Operatorii, casele de pariuri si casinourile, pot efectua legal ceea ce se numeste „cec de credit soft”. Acest lucru va fi declarat in termenii si conditiile atunci cand va inregistrati. Verificarea de credit poate fi utilizata numai in scop de identificare si nu pentru a verifica scorul dvs. de credit.

Este posibil sa fi auzit ca faptul ca exista prea multe cecuri de credit va poate deteriora scorul de credit, iar acest lucru este adevarat, cu toate acestea, „verificarile soft” efectuate aici nu intra in aceasta categorie. Puteti avea verificari soft nelimitate fara a va deteriora scorul de credit.

Daca va preocupa acest lucru, va puteti inscrie folosind o alta metoda de plata si puteti trimite un ID.
Ce este sa va cunoasteti clientul (KYC). Multe site-uri se refera la procesul de verificare sub termenul „cunoasteti-va clientul” sau KYC. Aceasta este pur si simplu o fraza folosita pentru procesul de verificare si acopera verificarile initiale si de verificare a adresei.

Puteti trece cecul KYC, dar trebuie sa furnizati un ID suplimentar atunci cand faceti o retragere.
Verificarea dvs. a fost refuzata, de ce, ce puteti face? Daca furnizati o identificare legala care dovedeste ca sunteti rezident in Romania, suficient de vechi si ca utilizati fonduri proprii, nu exista niciun motiv legal pentru care un site de pariuri va poate refuza un cont.

Știri relevante