Menu

Un bilet superbet este usor de conceput si plasat

Pariubet_Default_image

Merita sa va dati capul pe taloanele de pariuri, pentru ca daca faceti o greseala simpla, ati putea ajunge sa va pierdeti o gramada de bani.

Taloanele de pariuri sunt inregistrarea pe hartie a pariului dvs. la casa de pariuri locala. Cand doriti sa faceti un pariu, trebuie sa scrieti toate informatiile relevante despre acel pariu ca un record pentru dvs. si casatorul de pariuri, in cazul in care aveti noroc pe un bilet superbet.

Fiecare operator va avea un bilet de pariere diferit in magazinele sale. Din fericire, majoritatea necesita acelasi tip de informatii, asa ca nu sunt atat de diferite incat sa te pierzi de la un magazin la altul, dar merita sa fii familiarizat cu diferentele pentru a economisi timp cu un bilet superbet.

Un bilet superbet este usor de conceput si plasat

De obicei, va trebui sa scrieti aceste informatii cheie:

  • Descrieti variabila, de ex. Wayne Rooney sa marcheze primul;
  • Cotele oferite la pariu;
  • Miza ta: suma de bani pe care o pariezi.

Uneori va trebui sa scrieti si numele evenimentului la care se refera pariul dvs., cum ar fi Nadal vs Murray sau Manchester Utd. vs Chelsea pe acelasi bilet superbet.

Fisele de pariuri difera de la un loc la altul: ocazional vor fi bilete pretiparite concepute pentru un eveniment special cu casete de bifare simple, dar de cele mai multe ori vor fi formulare generice cu spatiu liber pe care sa le completati singur.

Cum sa completezi unul. Daca vi se ofera unul dintre acele bilete speciale cu casete de bifare, va fi destul de simplu sa plasati pariul: pur si simplu bifati casutele care se aplica pentru pariul dvs.

Cu toate acestea, lucrurile sunt putin mai complicate daca va confruntati cu unul necompletat, dar nu va faceti griji – suntem aici pentru a va ajuta.

Diferite tipuri de pariuri. Primul lucru pe care trebuie sa-l stii inainte de a-ti scrie biletul este ce fel de pariu vei plasa. Pariati pe un singur eveniment, un rezultat in fiecare directie sau o combinatie? A sti ce fel de pariu plasezi este esential pentru a sti ce sa scrii pe bilet superbet.

Iata cateva dintre cele mai comune tipuri de pariuri in fotbal:

  • Scorul corect: un singur pariu pe scorul exact intr-un singur eveniment;
  • Castig: un singur pariu pe o victorie intr-un singur eveniment;
  • Loc: un singur pariu ca o selectie va intra pe primul, al doilea, al treilea etc.;
  • Ambele directii: un pariu combinat pe doua selectii, inclusiv o victorie si un pariu la locul turneului;
  • Gol sau fara gol: pariati pe unul, ambele (GG) sau niciuna dintre echipe (NG) pentru a marca;
  • Pariuri cu handicap: atunci cand casa de pariuri incepe cea mai puternica dintre doua echipe in dezavantaj fata de terenul de joc sau invers, deci o echipa depaseste cel mai mult handicapul pentru a castiga in acest caz;

Pariuri multiple sau acumulatoare: o serie de pariuri plasate pe doua sau mai multe castiguri, necesitand ca toti sa castige pentru a castiga.

Știri relevante