Menu

Un bonus cu totul special găseşti pe Betfair

Un bonus cu totul special gasesti pe Betfair

Bonusul Betfair actual de înscriere este de 500 RON

Betfair sunt cunoscute pentru că oferă o gamă de bonusuri grozave. Bonusul lor actual de înscriere este de 500 RON atunci când depui şi pariezi 500 RON. Aceasta este o ofertă fantastică, triplându-ţi depozitul iniţial.

Disponibil numai pentru clienţii noi.

Primul dvs. pariu trebuie făcut în termen de 30 de zile de la înregistrare.

Primul dvs. pariu trebuie să fie, de asemenea, făcut la o proporţie de cel puţin 1.2 (1/5).

Pariurile de schimb sunt excluse din această ofertă.

Se aplică termenii şi condiţiile standard Betfair.

În prezent, nu există bonusuri de specialitate specifice pentru export (aşa cum se întâmplă pentru fotbal, cu bonusuri crescute de cote), dar pe măsură ce îşi extind oferta de export, acestea vor veni în timp util. Puteţi, totuşi, să utilizaţi bonusul Betfair pentru sporturi, dacă doriţi!

Betfair este unul dintre cei mai buni operatori şi prin aderarea de astăzi veţi putea primi pariuri gratuite de 30 GBP atunci când pariaţi doar 10 GBP. Tot ce trebuie să faceţi este să deschideţi un nou cont cu Betfair, înregistrându-vă pe site-ul lor web. Mai jos sunt paşii rapide pentru a asigura acest bonus Betfair pentru sporturi.

Pariul iniţial trebuie să fie unul singur şi trebuie plasat în termen de 30 de zile de la înregistrarea noului cont.

Cele trei pariuri gratuite de 10 GBP vor fi creditate în termen de 24 de ore de la pariul de calificare şi pot fi utilizate pentru orice pariu fix de cote sportive/sporturi sportive cu cota de 1/5 sau mai mare.

Fiecare pariu gratuit poate fi folosit o singură dată, trebuie utilizat separat şi dacă un pariu gratuit este aplicat unui pariu cu valoare mai mică de 10 GBP, valoarea pariului gratuit rămas va fi nulă.
Pariurile gratuite trebuie utilizate în termen de 30 de zile de la crearea unui cont.

Doar conturile Betfair înregistrate în Marea Britanie sau Republica Irlanda sunt eligibile pentru ofertă.

Clienţii care îşi finanţează conturile prin Neteller, Skrill sau Moneybookers sunt scutiţi de la oferta.

Promovarea este limitată la una pentru fiecare client, familie, gospodărie, adresă IP, e-mail, număr de telefon şi metoda de plată.

Betfair îşi rezervă dreptul de a limita accesul oricărui client la această sau orice altă ofertă şi de a elimina sau modifică această ofertă în orice moment.

Majoritatea punterilor aleg să îşi folosească bonus Betfair pe cotele Sportsbook. De ce să nu profitaţi de politica Betfair şi să folosiţi bonusul Betfair pentru sporturi? Deoarece pariurile sportive sunt noi în scenă, puteţi obţine câteva cote minunate! Profită. Câştigă mare.

Știri relevante