Menu

Un bonus cu totul special gasesti pe Betfair

Un bonus cu totul special gasesti pe Betfair

Betfair sunt cunoscute pentru ca ofera o gama de bonusuri grozave. Bonusul lor actual de inscriere este de 500 RON atunci cand depui si pariezi 500 RON. Aceasta este o oferta fantastica, triplandu-ti depozitul initial.

Disponibil numai pentru clientii noi.

Primul dvs. pariu trebuie facut in termen de 30 de zile de la inregistrare.

Primul dvs. pariu trebuie sa fie, de asemenea, facut la o proportie de cel putin 1.2 (1/5).

Pariurile de schimb sunt excluse din aceasta oferta.

Se aplica termenii si conditiile standard Betfair.

In prezent, nu exista bonusuri de specialitate specifice pentru export (asa cum se intampla pentru fotbal, cu bonusuri crescute de cote), dar pe masura ce isi extind oferta de export, acestea vor veni in timp util. Puteti, totusi, sa utilizati bonusul Betfair pentru sporturi, daca doriti!

Betfair este unul dintre cei mai buni operatori si prin aderarea de astazi veti putea primi pariuri gratuite de 30 GBP atunci cand pariati doar 10 GBP. Tot ce trebuie sa faceti este sa deschideti un nou cont cu Betfair, inregistrandu-va pe site-ul lor web. Mai jos sunt pasii rapide pentru a asigura acest bonus Betfair pentru sporturi.

Pariul initial trebuie sa fie unul singur si trebuie plasat in termen de 30 de zile de la inregistrarea noului cont.

Cele trei pariuri gratuite de 10 GBP vor fi creditate in termen de 24 de ore de la pariul de calificare si pot fi utilizate pentru orice pariu fix de cote sportive / sporturi sportive cu cota de 1/5 sau mai mare.

Fiecare pariu gratuit poate fi folosit o singura data, trebuie utilizat separat si daca un pariu gratuit este aplicat unui pariu cu valoare mai mica de 10 GBP, valoarea pariului gratuit ramas va fi nula.
Pariurile gratuite trebuie utilizate in termen de 30 de zile de la crearea unui cont.

Doar conturile Betfair inregistrate in Marea Britanie sau Republica Irlanda sunt eligibile pentru oferta.

Clientii care isi finanteaza conturile prin Neteller, Skrill sau Moneybookers sunt scutiti de la oferta.

Promovarea este limitata la una pentru fiecare client, familie, gospodarie, adresa IP, e-mail, numar de telefon si metoda de plata.

Betfair isi rezerva dreptul de a limita accesul oricarui client la aceasta sau orice alta oferta si de a elimina sau modifica aceasta oferta in orice moment.

Majoritatea punterilor aleg sa isi foloseasca bonus Betfair pe cotele Sportsbook. De ce sa nu profitati de politica Betfair si sa folositi bonusul Betfair pentru sporturi? Deoarece pariurile sportive sunt noi in scena, puteti obtine cateva cote minunate! Profita. Castiga mare.

Știri relevante