Menu

Unde gasesc gets bet concurs pe pagina web a lor

Unde gasesc gets bet concurs pe pagina web a lor

Gets Bet a deschis al doilea dintre cele doua agentii offline „concept” de pariuri, despre care operatorul crede ca va demonstra viitorul jocurilor de noroc stradale gets bet concurs.

Biroul de pariuri Gets Bet a fost deschis joi la Bucuresti, dupa dezvelirea unui nou agentie Gets Bet pe Unirii la inceputul lunii decembrie gets bet concurs.

Sectorul agentii offlinelor de pariuri din Romania a fost supus unei presiuni uriase de decizia guvernului de a reduce mizele maxime ale FOBT la 12 lei de la 600 lei, o miscare care a dus la inchiderea a peste 1.100 de case de pariuri de cand a fost implementata la 1 aprilie gets bet concurs.

Noile puncte de vanzare au fost modernizate pentru a oferi o experienta mai digitala, agentii offlinele avand o serie de noi terminale de pariuri cu autoservire.

Acestea prezinta, de asemenea, o serie de produse Racing Post, gets bet concurs inclusiv un nou ecran de sport, cea mai recenta versiune interactiva a afisajului agentieului digital de pariuri si un „tablou de plecare” care arata urmatoarele curse sustinute de verdictul Racing Post.

Directorul de strategie si dezvoltare de afaceri al Gets Bet pentru retailul din Romania, Bejay Patel, a declarat: „Suntem foarte incantati sa dezvaluim noul nostru concept de agentie Gets Bet la Warren Street. Noul concept shop a depasit limitele in ceea ce priveste designul, incorporand in acelasi timp unele dintre cele mai recente tehnologii ale noastre gets bet concurs, pentru a crea o experienta imbunatatita pentru clientii nostri existenti, atragand in acelasi timp si o noua generatie de clienti.

„Noul concept agentie Gets Bet a intrat in functiune pe 10 decembrie si am avut deja un raspuns grozav din partea clientilor, echipa agentieului nostru este foarte mandra sa-l prezinte tuturor celor care intra pe usa.

„Ieri am deschis noul agentie concept Gets Bet in Stephenson Street, Birmingham, care se afla langa New Street Station, si asteptam cu nerabdare sa vedem cum reactioneaza clientii nostri Gets Bet la noua experienta pe care am creat-o gets bet concurs.”

Noul ecran de sport Racing Post ofera o combinatie de statistici cheie si sfaturi pe parcursul zilei sportive.

Directorul sportiv al grupului Racing Post, Ben Clissitt, a adaugat: „Este extrem de interesant sa-i oferim lui Gets Bet informatii si sfaturi care sa incurajeze pariurile in agentie.

„Noile agentii offline de concept gets bet concurs sunt spatii cu adevarat uimitoare si primitoare. Stim ca pariurile sportive sunt in crestere si este grozav ca suntem capabili sa oferim un context captivant si o perspectiva pariorilor sportivi in acelasi mod in care facem pentru pariorii de curse.”

Știri relevante