Menu

Unde gasesc numarul cardului visa

Unde gasesc numarul cardului visa

Numarul cardului Visa se gaseste la toate cardurile, inclusiv la cele Visa pe fata cardului. Numarului cardului este un cod format din 16 cifre.

In alta ordine de idei, avand in vedere ca tendinta celor care incep sa parieze on line, la diferite case de pariuri on line, pentru a evita o deplasare pana la o agentie stradala, este intr-o continua crestere, s-a remarcat si o crestere a numarului de carduri. Cele mai bune pentru pariurile on line sunt cardurile Visa.

Pentru a se putea inregistra la o casa de pariuri on line, pariorului i se solicita in momentul crearii contului, numarul cardului pe care doreste sa il inregistreze, atat pentru a putea efectua depuneri, cat si retrageri. Introducerea numarului cardului este un pas obligatoriu in procesul de inregistrare la orice casa de pariuri on line.

Cum pentru depunerea sau retragerea din contul de pariuri sportive sunt acceptate atat cardurile de credit, cat si cele de debit, atunci, in orice situatie, este nevoie de numarul cardului Visa.

Atunci Probabil ca multi pariori isi pune problema securitatii datelor cardului si, implicit a numarului cardului, acestia pot sa stea fara nicio grija, pentru ca, casele de pariuri, au obligatia sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale clientului, date pe care le cer in momentul crearii contului.

Atunci cand vreti sa faceti o depunere sau o retragere din contul de pariuri, trebuie sa urmati mai multi pasi, printre care si introducerea numarului cardului, adica a codului din 16 cifre care se afla inscris pe partea din fata a cardului. Deci, introducerea numarului cardului, este un pas obligatoriu care trebuie facut si la o depunere sau o retragere, nu doar atunci cand se face inregistrarea la o casa de pariuri on line. Acest pas, introducerea numarului cardului, este cerut doar prima data, pentru ca apoi el va ramane inregistrat in baza de date a operatorului de pariuri, si astfel va trebui sa bifati respectivul numar al cardului.

Știri relevante