Menu

Unde gasesc numarul cardulului mastercard pentru pariuri

Unde gasesc numarul cardulului mastercard pentru pariuri

Ca toate cardurile, Mastercard are un numar specific, numar care este format din 16 cifre si care este inscriptionat pe partea din fata a cardului.

Avand in vedere ca pariurile on line sunt intr-o continua expansiune si ca sunt tot mai multi pariori care prefera confortul unui pariu on line de acasa, casele de pariori s-au orientat rapid si accepta aproape toate tipurile de carduri, inclusiv cele MASTERCARD. Astfel, cei care poseda un card Mastercard si vor sa parieze on line, vor trebui sa inregistreze acel card la casa de pariuri on line la care vor sa isi deschida contul.

Unul dintre pasii pe care trebuie sa ii urmeze este sa introduca, pe langa alte date personale si date ale cardului, si numarul cardului, acel cod numeric format din 16 cifre, fara de care nu se pot inregistra. Acest cod, acest numar al cardului va fi cerut doar prima data, la inregistrare, ulterior, pentru fiecare depunere sau retragere de bani din contul de pariuri, nu va mai trebui adaugat, pentru ca el va ramane inregistrat in baza de date a casei de pariuri si va trebui doar selectat. Si din punctul de vedere al securitatii numarului cardului jucatorii nu trebuie sa isi faca probleme, pentru ca el va fi in deplina siguranta in baza de date a casei de pariuri.

Totusi, este de evitat un card Mastercard pentru pariurile on line, pentru ca nu se pot face decat depuneri de pe acesta, retragerile neputandu-se face decat prin transfer bancar, iar banii vor intra in cele din urma in contul jucatorului decat dupa 2-3 zile lucratoare.

Plus, ca nu toate casele de pariuri on line accepta cardurile Mastercard. De asemenea, pot sa apara si anumite probleme pe parcursul procesului de depunere sau retragere a banilor din contul de pariuri in cazul cardurilor Mastercard.

Știri relevante