Unde gasesc pacanele poker rosie neagra

In rarele ocazii pe care le fac in cazinoul meu local si joc de fapt, jocul meu ales este Jacks or Better. Nu sunt bine, dar daca pariez destul de jos si sa dau spatiu apasand pe buton suficient de mult, bat casa prin consumul de bauturi gratuite oferite de oamenii simpli a caror meserie este sa te faca sa vrei sa stai acolo si sa continui sa lovesti acel buton. .

Distantarea sociala a facut ca acele bauturi gratuite sa para foarte departe, asa ca am fost intrigat de ideea de a juca Jacks sau Better pe Switch. M-ar ajuta sa-mi amintesc in cele din urma diferenta dintre un drept si un flush? Sa aflam!

Nu chiar. Aceasta este exact ceea ce se anunta: un joc de poker video Jacks or Better. Desigur, nu este nimic in neregula, dar in afara de cele trei functii pe care le vom mentiona mai jos, tot ceea ce obtineti pentru 7,49 USD (SUA). Nu exista nici macar un tutorial. Este foarte aproape sa stea in fata unui joc de poker video la cazinou, dar fara ca angajatii prietenosi sa ofere bauturi.

Deci, daca nu stii sa joci Jacks sau un poker mai bun, acest joc nu te va invata. Nu este o problema de make sau break, deoarece internetul va fi mai mult decat fericit sa te invete cum sa joci, dar daca ai spera sa inveti sa distingi mainile fara o foaie de inselaciune, vei fi dezamagit.

Acest joc are exact 3 caracteristici: o placa de conducere, statisticile personale si o dubla a optiunii dvs. de castig. Sa le daramam pe fiecare …

Clasament: Destul de drept. Nu va alegeti numele, este indiferent de numele dvs. de utilizator inregistrat pe Switch, deci fiti constienti de faptul ca, daca este o problema din anumite motive. Va clasificati pe baza castigurilor dvs. cele mai mari. Rupeti cel mai bine personal si va ridicati in sus.

Indeparteaza cate maini ati jucat si ce procent ati castigat, scorul cel mai mare, care este rata dvs. de succes, procente pentru diversele maini castigatoare si cate monede ati cheltuit fata de cate monede castigate.

Dublati-va castigurile: este cam distractiv! Daca castigati, vi se ofera o alta mana de carti. Pentru fiecare carte ghiciti rosu sau negru si este redat pentru a vedea daca aveti dreptate. Ghiciti corect si castigurile dvs. sunt dublate. Ghici gresit si pierzi totul. Puteti alege sa incasati oricand, dar presupunand ca veti ghici corect, va puteti ghida drumul prin toate cele 5 carti.

Știri relevante