Menu

Unde gasesti agentiile de pariuri Publicwin

Unde gasesti agentiile de pariuri Publicwin

Agentiile Publicwin este se joaca in peste 100 de orase si, ca atare, trebuie sa fie guvernat de cele mai stricte controale. Pentru a acoperi multe dintre localitatile sale, este autorizat sub autoritatea de jocuri din Malta si pentru a acoperi piata sa din Romania, este licentiat de Comisia de jocuri de noroc din Romania si Comisia de control al jocurilor de noroc Alderney.

Cu toate acestea, exista anumite tari restranse, cum ar fi Austria, Belgia, Republica Ceha, Danemarca, Estonia, Franta, Grecia, Ungaria, Letonia, Lituania, Italia si Spania, precum si alte tari din Middles East, Extremul Orient si Americi. Pentru a va asigura ca sunteti acoperiti, verificati lista tarilor restranse inainte de a juca.

Cu toate acestea, nu numai ca este autorizat de autoritatile de top, dar este testat si regulat de TST, pentru a se asigura ca toate jocurile se joaca corect si ca RNG este complet exact. De asemenea, toate datele financiare si personale sunt protejate de cea mai buna tehnologie de criptare Verisign SSL. Poti fi sigur ca tu si banii tai sunt bine ingrijiti si ca joci intr-un cazinou online care a fost condus ca fiind corect si onest de catre organisme exterioare. In plus, este conectat la companii precum Gamcare, Gambleaware si Gamblers Anonymous, astfel incat sa puteti juca in siguranta la un cazinou responsabil.

Este incredibil de important sa va asigurati ca asistenta clientilor pe care o experimentati cu un cazinou online este de prima clasa si trebuie spus ca Agentiile Publicwin face o treaba destul de decenta. Acesta este un cazinou online care, spre deosebire de multe altele, ofera asistenta non-stop, asa ca indiferent de ora din zi, puteti contacta un agent de servicii pentru clienti. Marca ofera o optiune de chat live, un numar de contact si o adresa de e-mail: support-en@Agentiile Publicwin.com.

Cand am testat-o, am constatat ca, atunci cand folosim optiunile de chat si telefon live, ni s-a raspuns in mod normal in 60 de secunde, iar la trimiterea prin e-mail, in general am primit un raspuns in termen de 1 ora, ceea ce este foarte impresionant. Singurul aspect negativ este faptul ca numarul de telefon nu este telefon gratuit, ceea ce ar putea pune oamenii sa sune telefonul.

Site-ul are, de asemenea, un site de intrebari frecvente care ofera raspunsuri la multe dintre intrebarile generale pe care le puteti avea. Exista intrebari obisnuite, precum intrebari de conectare si inscriere, impreuna cu raspunsuri la cerintele de pariere, depunere si interogari generale despre joc. Este intotdeauna o idee buna sa verificati acest lucru mai intai inainte de a contacta asistenta.

Știri relevante