Menu

Unde găsim agenţii Riverbet să ne facem pariurile

Unde gasim agentii Riverbet sa ne facem pariurile
Riverbet prin agenţiile sale este licenţiat şi reglementat de Comisia pentru jocuri de noroc din Romania (ONJN). ONJN este un organism de reglementare extrem de bine de încredere. Se asigura ca orice activitate aflată sub jurisdicţia sa respecta un set strict de reguli şi orientări. Aceasta înseamnă ca vi se oferă o mare protecţie a clienţilor şi ca Riverbet vă oferă un mediu sigur, corect şi transparent de pariuri sportive.

Riverbet este reglementata la noi

Pe lângă deţinerea unei licenţe ONJN, Riverbet deţine şi o licenţă Curacao pentru toate agenţiile sale. La fel ca ONJN, Curacao Gaming Control Board face o treabă similară cu reglementarea site-urilor de jocuri de noroc. Regulile şi standardele sunt un pic diferite, dar deţinând aceasta licenţă Riverbet este capabil sa îşi ofere legal serviciile în multe ţări diferite.

Pe lângă faptul ca deţin aceste licenţe, echipa noastră de recenzii Riverbet a constatat ca aceasta casa de pariuri online este certificata Gaming Laboratories Internaţional (GLI). GLI oferă servicii de instruire, testare şi inspecţie furnizorilor de jocuri de noroc online. Deţinând aceasta certificare, Riverbet îşi arata dedicaţia de a oferi clienţilor un loc sigur pentru a paria.

Riverbet asigura protectia datelor jucatorilor

Când vine vorba de datele dvs., Riverbet prin agenţiile sale se asigura ca site-ul lor web are cea mai bună securitate. Toate informaţiile schimbate online sunt protejate folosind criptarea SSL de 256 biţi. Serverele lor sunt, de asemenea, securizate prin tehnologia firewall. În plus, Riverbet îşi monitorizează în mod regulat sistemele pentru posibile vulnerabilităţi şi atacuri.

Oferta varietate este oferită de Riverbet, un cazinou online afiliat care oferă şi poker. Din nou, jocurile nu se pot întâmpla doar pe desktop, dar exista o aplicaţie corespunzătoare pentru smartphone sau tablet PC. Gama de jocuri este atractivă şi furnizorii de programe importante sunt în vigoare, cum ar fi Microgaming şi NetEnt. Acest lucru face ca oferta pentru jocuri de înaltă calitate. În plus faţă de slot machine şi video poker, exista şi o serie de jocuri de masă şi cărţi, precum blackjack, ruleta şi baccarat. De asemenea, este disponibil un cazinou în direct, astfel încât sa apară sentimentul real al cazinoului. În acest caz, jucătorul nu joacă impotriva generatorului aleatoriu, ci impotriva unui dealer real, iar tabelul de joc este transmis prin streaming video.

De altfel, exista şi un bonus la cazinou, care este o oferta similară ca la pariurile sportive: prima depunere a noilor clienţi este crescuta cu un bonus de 100% până la 122 ron. Pentru cel de-al doilea depozit exista un bonus de 22%, care este de asemenea până la o sumă de 50 ron. Astfel, exista o mulţime de varietăţi şi cazinoul se poate poziţiona bine în comparaţia noastră cu cazinoul.

Știri relevante