Menu

Unde gasim agentii Riverbet sa ne facem pariurile

Unde gasim agentii Riverbet sa ne facem pariurile

Riverbet prin agentiile sale este licentiat si reglementat de Comisia pentru jocuri de noroc din Marea Britanie (UKGC). UKGC este un organism de reglementare extrem de bine de incredere. Se asigura ca orice activitate aflata sub jurisdictia sa respecta un set strict de reguli si orientari. Aceasta inseamna ca vi se ofera o mare protectie a clientilor si ca Riverbet va ofera un mediu sigur, corect si transparent de pariuri sportive.

Pe langa detinerea unei licente UKGC, Riverbet detine si o licenta Curacao pentru toate agentiile sale. La fel ca UKGC, Curacao Gaming Control Board face o treaba similara cu reglementarea site-urilor de jocuri de noroc. Regulile si standardele sunt un pic diferite, dar detinand aceasta licenta Riverbet este capabil sa isi ofere legal serviciile in multe tari diferite.

Pe langa faptul ca detin aceste licente, echipa noastra de recenzii Riverbet a constatat ca aceasta casa de pariuri online este certificata Gaming Laboratories International (GLI). GLI ofera servicii de instruire, testare si inspectie furnizorilor de jocuri de noroc online. Detinand aceasta certificare, Riverbet isi arata dedicatia de a oferi clientilor un loc sigur pentru a paria.

Cand vine vorba de datele dvs., Riverbet prin agentiile sale se asigura ca site-ul lor web are cea mai buna securitate. Toate informatiile schimbate online sunt protejate folosind criptarea SSL de 256 biti. Serverele lor sunt, de asemenea, securizate prin tehnologia firewall. In plus, Riverbet isi monitorizeaza in mod regulat sistemele pentru posibile vulnerabilitati si atacuri.

Oferta varietate este oferita de Riverbet, un cazinou online afiliat care ofera si poker. Din nou, jocurile nu se pot intampla doar pe desktop, dar exista o aplicatie corespunzatoare pentru smartphone sau tablet PC. Gama de jocuri este atractiva si furnizorii de programe importante sunt in vigoare, cum ar fi Microgaming si NetEnt. Acest lucru face ca oferta pentru jocuri de inalta calitate. In plus fata de slot machine si video poker, exista si o serie de jocuri de masa si carti, precum blackjack, ruleta si baccarat. De asemenea, este disponibil un cazinou in direct, astfel incat sa apara sentimentul real al cazinoului. In acest caz, jucatorul nu joaca impotriva generatorului aleatoriu, ci impotriva unui dealer real, iar tabelul de joc este transmis prin streaming video.

De altfel, exista si un bonus la cazinou, care este o oferta similara ca la pariurile sportive: prima depunere a noilor clienti este crescuta cu un bonus de 100% pana la 122 ron. Pentru cel de-al doilea depozit exista un bonus de 22%, care este de asemenea pana la o suma de 50 ron. Astfel, exista o multime de varietati si cazinoul se poate pozitiona bine in comparatia noastra cu cazinoul.

Știri relevante