Menu

Unde gasim agentiile de pariuri EFortuna

Unde gasim agentiile de pariuri EFortuna

In ceea ce priveste agentiile Efortuna, programul acestora este zilnic intre orele 10. 00 si 22. 00, dar exista si exceptii. La acest operator se poate paria si on line 24/7 pe orice PC sau dispozitiv mobil. Aceasta si cea mai buna optiune, pariatul on line, pentru ca sunt destul de multe avantaje

Trebuie spus ca nu in toate agentiile Efortuna se pot plasa pariuri live. Daca nu aveti posibilitatea sa plasati un pariu intr-o agentie stradala Efortuna, cel mai indicat ar fi sa va deschideti un cont la Efortuna, deoarece aveti posibilitatea de a plasa mai usor un pariu live, cat si pariuri pre-meci.

Desi multa lume pariaza offline, adica in agentii, totusi, cea mai buna varianta pare ca o reprezinta pariurile on line. Din mai multe motive, cum ar fi oferta mai vasta, nu se percepe impozitul de 5 % din miza pentru fiecare pariu plasat. In plus nu se percepe nici impozitul de 1 % oprit din fiecare castig.

Poate ca multora le este teama sa isi expuna datele cardului on line, in realitate nu exista niciun risc. Este bine ca o agentie sa ofere si alte metode de plata usor de folosit. In plus, daca retragerea se face direct dintr-o agentie stradala, nu mai este nevoie sa se astepte ore sau zile pana cand intra banii in cont. Retragerea se poate face imediat ce a fost solicitata.

Pentru a face o depunere in cont, trebuie doar mers la o agentie stradala Efortuna si depuneti suma dorita, spunand doar userul de pariuri on line. Trebuie sa aveti la voi un act de identitate valid.

Pentru a putea face retrageri direct din agentie, este nevoie sa fi depus macar o data in agentie. De asemenea, trebuie facuta o rezervare in interiorul contului de pariuri, in sectiunea Casierie-Retragere. Trebuie specificata suma pe care doriti sa o retrageti si locul de unde doriti sa retrageti banii. Trebuie sa selectati optiunea”toate agentiile”si va vor aparea toate agentiile Fortuna. Apoi selectati agentia de unde vreti sa scoateti banii.

Aceste depuneri si retrageri se fac prin serviciul numit FORTUNA CASHPOINT.

Știri relevante