Menu

Unde găsim agenţiile de pariuri EFortuna

Unde gasim agentiile de pariuri EFortuna

Cum indentificăm o agenţie stradală de la Fortuna

În ceea ce priveşte agenţiile Efortuna, programul acestora este zilnic între orele 10. 00 şi 22. 00, dar există şi excepţii. La acest operator se poate paria şi on line 24/7 pe orice PC sau dispozitiv mobil. Aceasta şi cea mai bună opţiune, pariatul on line, pentru că sunt destul de multe avantaje

Trebuie spus că nu în toate agenţiile Efortuna se pot plasa pariuri live. Dacă nu aveţi posibilitatea să plasaţi un pariu într-o agenţie stradală Efortuna, cel mai indicat ar fi să vă deschideţi un cont la Efortuna, deoarece aveţi posibilitatea de a plasa mai uşor un pariu live, cât şi pariuri pre-meci.

Deşi multă lume pariază offline, adică în agenţii, totuşi, cea mai bună variantă pare că o reprezintă pariurile on line. Din mai multe motive, cum ar fi oferta mai vastă, nu se percepe impozitul de 5 % din miza pentru fiecare pariu plasat. În plus nu se percepe nici impozitul de 1 % oprit din fiecare câştig.

Poate că multora le este teamă să îşi expună datele cardului on line, în realitate nu există niciun risc. Este bine ca o agenţie să ofere şi alte metode de plată uşor de folosit. În plus, dacă retragerea se face direct dintr-o agenţie stradală, nu mai este nevoie să se aştepte ore sau zile până când intră banii în cont. Retragerea se poate face imediat ce a fost solicitată.

Cum facem din agenţie depunerile în cont

Pentru a face o depunere în cont, trebuie doar mers la o agenţie stradală Efortuna şi depuneţi suma dorită, spunând doar uşerul de pariuri on line. Trebuie să aveţi la voi un act de identitate valid.

Pentru a putea face retrageri direct din agenţie, este nevoie să fi depus măcar o dată în agenţie. De asemenea, trebuie făcută o rezervare în interiorul contului de pariuri, în secţiunea Casierie-Retragere. Trebuie specificată suma pe care doriţi să o retrageţi şi locul de unde doriţi să retrageţi banii. Trebuie să selectaţi opţiunea” toate agenţiile” şi vă vor apărea toate agenţiile Fortuna. Apoi selectaţi agenţia de unde vreţi să scoateţi banii.

Aceste depuneri şi retrageri se fac prin serviciul numit FORTUNA CASHPOINT.

 

Știri relevante