Menu

Unde gasim cele mai bune cote pe marcatori

Unde gasim cele mai bune cote pe marcatori

Baumbet este de departe cel mai bun site de pariuri pentru gama de meciuri pe care este disponibila pariurile difuzate. Baumbet acopera peste 150 de ligi majore, astfel incat daca doriti sa profitati de tipul de profunzime al pietei care va include pariurile de la Premier League la liga turca sub 21, atunci aceasta este casa de pariuri. Pentru orice fan de fotbal, in general, Baumbet sunt inegalabile atunci cand vine vorba de raza de actiune.

Betfair are cele mai bune sanse pentru fotbal. Nu exista niciun fel de bobina aici, daca doriti pur si simplu sa stiti ca obtineti un pret maxim la pariurile dvs. de distributie, atunci plasati previziunile cu Betfair. Aceasta este o rezervare perfecta pentru cei care nu doresc sa faca cumparaturi pentru cele mai bune preturi si oferte. Vi se va garanta intotdeauna o afacere foarte corecta cu Betfair. Aceasta este, de asemenea, o carte buna pentru pietele alternative de distributie.

Adancimea pietei si preturile la Unibet sunt foarte bune. Aceasta carte este, de asemenea, cea mai buna pentru pietele in expansiune pe fotbal in afara Regatului Unit. Cu mai mult accent european decat multe alte site-uri, daca doriti sa obtineti cea mai buna gama de piete pentru aceste jocuri, atunci Unibet ar trebui sa fie cu siguranta pe lista dvs. Acesta este, de asemenea, un site bun pentru pariuri in scoruri pe alte sporturi decat fotbal.

Contentia asociata Cele mai multe tipuri de pariuri aruncate sunt o modalitate de a combina pariurile aferente. Daca doua linii sunt corelate, atunci, in general, nu le vei putea combina in mai multe pariuri. De exemplu, nu este posibil sa pariati pe o echipa pentru a castiga si un scor corect de 1-0 intr-o dubla. Acest lucru se datoreaza faptului ca cotele corecte ale scorului acordate iau in calcul probabilitatile de castig. Acest lucru este mentionat in industrie ca o situatie conexa, avem un articol despre asta daca doriti sa aflati mai multe.

Prin urmare, un pariu de distributie va ofera o modalitate de a plasa aceste tipuri de pariuri conexe, de ex. combinarea unui golgheter cu un scor corect. Veti observa ca, de exemplu, sansele unei scoruri de scor sunt mai mici decat sansele ar fi daca ati plasa un pariu dublu, luand cota golgheterului si scor corect ca pariuri unice. Cotele mai mici acordate intr-un pariu distribuit reflecta ajustarea de catre comerciantii de cote pentru probabilitatile aferente. Totusi, aceste pariuri pot oferi o valoare excelenta.

Știri relevante