Menu

Unde imi fac card visa valabil pentru pariurile sportive

Unde imi fac card visa valabil pentru pariurile sportive

Cardurile Visa se pot face la orice agentie bancara, indifferent de banca aleasa.

Cardurile Visa sunt cele des folosite de pariori pentru depunerea de bani in conturile pe care le au deschise la o agentie, la o casa de pariuri on line.

Procedura de eliberare a unui card Visa este de 2 saptamani. Trebuie spus ca la casele de pariuri on line sunt acceptate atat cardurile de credit Visa, cat si cardurile de debit Visa.

De asemenea, sunt foarte practice, pentru ca pariorii care le folosesc au banii in contul de pariuri instant, avand un avantaj in fata celor care folosesc pentru depunerea de bani in contul de pariuri transferal bancar, care dureaza intre 2 si 5 zile. De asemenea, nu trebuie sa se deplaseze la banca de fiecare data cand un parior vrea sa depuna bani. Si in cazul retragerii de bani din contul de pariuri, acestia intra in cont tot in intervalul 2-5 zile din momentul solicitarii, tot cu ajutorul unui card Visa. Trebuie adaugat faptul, ca unele case de pariuri nu accepta cardurile Visa, caz in care vor fi problem in ceea ce priveste depunerile, dar mai ales retragerile.

Cardul Visa, in special cardul Visa Electron este cel mai bun pentru depunerile si retragerile de la casele de pariuri on line. Este singurul tip de card Visa cu care nu veti intampina dificultati. Totusi, trebuie evitate cardurile Maestro, Visa Virtuon sau Mastercard, pentru acestea nu prea sunt acceptate de catre casele de pariuri.

Pentru a putea sa obtineti un card Visa Electron, va puteti adresa oricarei agentii bancare, de la oriice banca, pentru ca toate elibereaza acest tip de card, insa, totusi, banca nu trebuie aleasa la intamplare. Mai trebuie adaugat, ca acest tip de card, numai bun pentru pariurile on line,se elibereaza in 5 zile lucratoare.

Știri relevante