Unde imi fac mastercard valabil la pariuri sportive

Cardul Matercard se poate face in orice agentie bancara care ofera posibilitatea clientilor sa beneficieze de un astfel de card.

Orice persoana interesata se poate prezenta la banca si poate solicita emiterea unui card Mastercard.

Cardul Mastercard poate sa fie de credit sau de debit.

Toate casele de pariuri on line accepta metoda de plata bazata pe cardurile de debit sau de credit Mastercard. Sunt o varianta utila pentru alimentarea rapida a contului de pariuri. Tot procesul de depunere a banilor in contul de pariuri este foarte rapid, dupa ce jucatorul introduce datele personale si cele inscrise pe card.

Pentru a depune bani in contul de joc cu ajutorul cardului Mastercard, jucatorul trebuie sa introduca numarul cardului, codul de securitate care se afla pe spatele cardului, numele titularului cardului si suma pe care doreste sa o depuna in contul de pariuri. In ceea ce priveste confidentialitatea datelor, jucatorul poate sa stea linstit, pentru ca datele introduse raman confidentiale in baza de date a casei  de pariuri

Dupa prima depunere, datele cardului raman in baza de date si nu mai este nevoie sa fie introduse la fiecare depunere, ci doar codul de securitate de pe spatele cardului, va trebui introdus mereu.

Inainte de a face o depunere folosind cardurile Mastercard, pariorul trebuie sa verifice care este suma minima ce poate sa fie depusa.

Ca si avantaje ale cardului Mastercard, putem mentiona comisioanele mici, rapiditatea alimentarii contului, nu este nevoie de confirmarea cardului la banca.

Ca si dezavantaje, putem spune despre faptul ca retragerile se fac dupa 2-3 zile lucratoare sau faptul ca sunt limite de depunere sau de retragere.

Mai trebuie spus ca in cazul cardurilor Mastercard, cei care doresc sa depuna o pot face cu cardul, dar cand vine vorba despre retrageri, aceasta se poate face doar prin transfer bancar.

Știri relevante