Menu

Unde jucam la pariuri sau pe exchange

Unde jucam la pariuri sau pe exchange

Exista mai multe avantaje mari si mai multe dezavantaje semnificative pentru a paria pe un schimb pe o carte de sport. V-as recomanda sa aveti un cont de schimb si un cont de cote fixe de carte sportiva, in acest fel veti obtine cele mai bune din ambele lumi. Puteti face acest lucru prin deschiderea unui cont cu un site de pariuri care efectueaza atat Ladbrokes, fie Betfair sau deschideti un cont cu un schimb autonom, cum ar fi Betfair si o carte cu cote fixe cu un alt site. Vedeti rezervarile noastre cu cote fixe aici.

Cel mai mare avantaj trebuie sa fie valoarea mai buna a cotelor brute. Preturile la cote ale schimburilor sunt in medie cu aproximativ 20% mai bune decat cotele fixe, dar pentru unele piete poate fi cu peste 100% mai bun. Motivul din spatele acestui lucru este pur si simplu concurenta.

Intr-o carte normala de cote fixe, un comerciant stabileste cote bazate in cele din urma pe propria opinie despre cat valoreaza piata. Acestea iau in considerare interesul punerilor pe piata (numarul de pariuri si suma pariata) pe langa cunostintele personale despre eveniment. De asemenea, analizeaza ce fac celelalte rezervari, motiv pentru care cotele nu variaza mult intre site-urile de pariuri fixe. In general, un comerciant va fi conservator, pur si simplu pentru ca are o sarcina de facut, ceea ce inseamna a face banii pentru case de pariuri.

La un schimb aveti mii de micro-bookies, toate cu opinii diferite cu privire la ceea ce merita sa fie sustinut si asezat si la ce preturi. Acest lucru inseamna ca este foarte probabil sa asortati pariul cu cineva de opinie opusa. Deoarece ai banii tai doar pentru a castiga sau a pierde pariori nu sunt constransi de aceleasi reguli ca si comerciantii, astfel incat, in general, preturile sunt intotdeauna mai bune.

Un al doilea motiv pentru care un schimb are o valoare generala mai mare este comisionul mai mic (5% sau mai putin) si natura modului in care un schimb castiga bani. O carte sportiva cu cote fixe va functiona cu rate mai mari de comision doar pentru ca vor sa obtina profit si, de asemenea, pentru ca nu stiu cine va castiga. In cazul in care o contabilitate cu cote fixe este expusa peste o anumita carte, acestea ar putea suporta pierderea de bani. Totusi, un operator de schimb nu va pierde niciodata, tot ceea ce fac este sa parieze pariurile si apoi sa obtina comision pe cine castiga.

Știri relevante