Menu

Unde lucrăm maxbet

Unde lucram maxbet

Maxbet un anagajator de top in industria jocurilor de noroc

Angajăm peste o mie de persoane cu birouri în toată România, dar şi Londra, Gibraltar, Stockholm, Sydney şi Paris. Carierele noastre oferă posibilitate de creştere personală şi de a lucra la nivel internaţional. Valorile noastre sunt prietenoase, pasionate şi experte, iar promisiunea noastră de brand este bazată pe deviza aici facem ce dorim dar să obţinem rezultate pentru a pune clienţii în centrul afacerii noastre! ..

O zi obişnuită la Maxbet răspunde la e-mailuri, apeluri şi chat-uri live cu privire la diverse probleme pe care le pot avea clienţii noştri. Colegii de aici sunt foarte uşor de lucrat şi prietenos, la fel şi toţi managerii şi conducătorii de echipă. Cea mai grea parte a lucrării trebuie să fie atunci când un client te contactează cu privire la o problemă şi eu o rezolv, dar clienţii pur şi simplu nu înţeleg că problema a fost rezolvată.

Ce posibilitati de cariera ai la Maxbet

Aici, la Maxbet, am învăţat multe despre mine, limitele mele, relativizez problemele, cunoştinţele şi înţelegerea clienţilor şi profesionalismul. Totul este pus în lucru pentru a fi într-un mediu prietenos de către management, precum ariile de recreere, echipele, petrecerile companiei care ne reuneşte pe toţi. Puteţi conta întotdeauna pe colegii şi liderii de echipa pentru orice întrebare / problemă.

Obțineți informații suplimentare despre Cine detenie maxbet pe pagina: https://pariubet.ro/cine-detine-maxbet/.

Știri relevante