Menu

Unde lucram maxbet

Unde lucram maxbet

Angajam peste o mie de persoane cu birouri in toata Romania, dar si Londra, Gibraltar, Stockholm, Sydney si Paris. Carierele noastre ofera posibilitate de crestere personala si de a lucra la nivel international. Valorile noastre sunt prietenoase, pasionate si experte, iar promisiunea noastra de brand este bazata pe deviza aici facem ce dorim dar sa obtinem rezultate pentru a pune clientii in centrul afacerii noastre! ..

O zi obisnuita la Maxbet raspunde la e-mailuri, apeluri si chat-uri live cu privire la diverse probleme pe care le pot avea clientii nostri. Colegii de aici sunt foarte usor de lucrat si prietenos, la fel si toti managerii si conducatorii de echipa. Cea mai grea parte a lucrarii trebuie sa fie atunci când un client te contacteaza cu privire la o problema si eu o rezolv, dar clientii pur si simplu nu inteleg ca problema a fost rezolvata.

Aici, la Maxbet, am invatat multe despre mine, limitele mele, relativizez problemele, cunostintele si intelegerea clientilor si profesionalismul. Totul este pus in lucru pentru a fi intr-un mediu prietenos de catre management, precum ariile de recreere, echipele, petrecerile companiei care ne reuneste pe toti. Puteti conta intotdeauna pe colegii si liderii de echipa pentru orice intrebare / problema.

Știri relevante