Unde lucram stanleybet

Procesul nu a fost nici prea lung, nici prea scurt, 3 pasi cu managerul de linie, director si HR. Mediu prietenos, intrebari corecte si abordare generala usoara pentru a evalua abilitatile si experienta. Cu siguranta m-as pregati, dar cred ca toate ar trebui sa fie considerate o dificultate medie si asa am lucrat la Stanleybet cu norma intreaga mai mult de un an.

Oportunitatile de a progresa exista acolo daca puneti munca trecând mai sus si dincolo de sarcinile de zi cu zi. Salariu bun. O multime de oameni buni lucreaza aici. Managementul este foarte acomodator, cu conditia sa va faceti treaba si sa fie punctual etc

Unii personal se plâng de procese etc, dar nu fac nimic pentru a contribui la imbunatatiri. Acest lucru poate crea o atmosfera negativa.
Orele suplimentare si sansa de a câstiga in plus sunt foarte limitate.

Asculta sugestii / imbunatatiri si implementeaza-le. Angajati mai multe capacitati pentru a atenua stresul asupra volumului de munca.

1. Lipsa dezvoltarii (promisiuni incalcate cu privire la materialele de instruire) 2. Nu invatati in rol, astfel ca ticalosia se va deprecia 3. As fi de ajutor daca ar fi disponibil mai mult sprijin, dar sunteti pe cont propriu 4. O cifra de afaceri ridicata a coechipierilor, deoarece este un punct mort rol 5. Orele de lucru nesociabile si saptamânile 7/10 zile fara ore suplimentare

Arata ambitie de a imbunatati serviciile. Impingeti echipa sa invete si sa creasca Incurajati coeziunea intre echipe. Incurajarea personalului senior pentru a antrena personalul de juniori.

Știri relevante