Menu

Unde lucrăm winner

Unde lucrăm winner

Promoția Cazinou recomandăm un prieten

Puteți obține niște bonusuri în numerar, adresându-vă prietenii la cazinoul online Winner. Câștigătorul îți va plăti un bonus de 50 RON atunci când prietenul tău face prima depunere. Ceea ce este grozav la această promoție este că prietenul tău primește și niște bonusuri în numerar. Prietenul tău se va bucura de un bonus de bun venit de 200% până la 200 RON conform condițiilor acestei promoții. Pentru a vă recomanda prietenii, adăugați pur și simplu numele și adresa de e-mail a prietenului dvs. în formularul web de la Winner și Winner se va ocupa de restul!

Suntem cu siguranță impresionați de dimensiunea imensă a listei de bonusuri și promoții pe care Winner le are de oferit clienților săi. Un lucru pe care ne-am dori să-l vedem este mai multă diversitate în ofertele lor. Marea majoritate a bonusurilor și promoțiilor lor se concentrează pe pariuri acumulate. Pe viitor, ar fi grozav să-i vedem oferind mai multe promoții pentru clienții care nu sunt interesați de pariurile cu acumulator. Deocamdată, există încă o mulțime de oportunități de bonus în numerar la Winner! Asigurați-vă că vizitați site-ul lor pentru a vedea gama actuală de bonusuri și promoții.

Serviciu clienți unde lucrăm winner

Am vrut să ne asigurăm că nu am finalizat revizuirea aprofundată a site-ului fără a ne asigura că am analizat serviciul pentru clienți Winner. Am fost plăcut surprinși să vedem că Winner are o gamă grozavă de opțiuni de servicii pentru clienți 24/7. În total, puteți contacta Winner prin patru metode diferite de contact. În prezent, puteți contacta câștigătorul prin chat live, telefon, e-mail și e-mail.

Primul lucru pe care l-am observat despre serviciul clienți al Winner a fost că oferă chat live 24/7. Acest lucru este foarte plăcut, deoarece multe site-uri încă nu oferă deloc chat live sau îl oferă doar pentru o parte a zilei. Oferind servicii pentru clienți non-stop, Winner se remarcă cu siguranță în comparație cu majoritatea concurenței.

De mai multe ori, în timpul revizuirii noastre aprofundate, am avut întrebări care au apărut. De fiecare dată, ne-am conectat cu echipa de asistență clienți Winner live chat pentru a vedea dacă ne poate ajuta cu răspunsul. Din fericire, echipa lor de chat live a fost super solidă și ne-a oferit rapid tot ce aveam nevoie de fiecare dată. Pentru a intra în legătură cu echipa de servicii pentru clienți prin chat live 24/7 a Winner, pur și simplu faceți clic pe butonul verde „Ajutor” din partea stângă a oricărei pagini.

Winner oferă, de asemenea, asistență pentru clienți 24/7 printr-un număr de telefon gratuit din Marea Britanie. Pentru a contacta serviciul pentru clienți Winner prin telefon, sunați-le la +44-808-1203-498. Veți fi rapid conectat cu un agent din echipa de servicii pentru clienți.

Dacă doriți să trimiteți un e-mail echipei de servicii pentru clienți a lui Winner, aceasta este și o opțiune. Am furnizat mai jos adresele de e-mail pentru serviciul clienți, pentru confortul dvs.

  • Asistență cazinou: casino@winner.ro
  • Suport pentru pariuri sportive: sports@winner.ro

În cele din urmă, puteți contacta Winner prin e-mail dacă doriți să-i contactați în acest fel. Mai jos, am inclus adresa poștală pentru Winner.

În general, suntem foarte impresionați de serviciul pentru clienți pe care Winner îl aduce la masă. Cu asistență 24/7 și patru opțiuni excelente de contact, Winner nu se încurcă. Pe baza experienței noastre și a tot ceea ce am văzut la Winner, nu avem niciun motiv să ne așteptăm că relațiile dvs. cu echipa de servicii pentru clienți a lui Winner vor fi altceva decât stelare.

Știri relevante