Menu

Unde pot sa pariez la loto in gets bet iasi

Unde pot sa pariez la loto in gets bet iasi

Plin de incredere, ma indrept spre penultima mea oprire, Gets bet Iasi. Din anumite motive, acest lucru a reusit sa zboare sub radarul meu toata viata de adult. Asa cum se numeste Gets bet Iasi, am presupus ca vinde baie cu spuma si lumanari parfumate sau asa ceva. Inauntru, o doamna prietenoasa ma informeaza incantata ca fac pariuri pe sporturi, dar numai printr-un mic terminal de computer din colt. De asemenea, ea ma anunta cu mandrie ca este un lucru nou, vechi de doar cateva saptamani. Avand in vedere ca sunt cea mai tanara persoana de aici cu 20 de ani, este foarte posibil sa fiu primul parior care testeaza acest nou sistem. Ce palpitant este la Gets bet Iasi!

Imi este greu sa ma descurc la Gets bet Iasi, in principal pentru ca singurele evenimente disponibile pentru a paria sunt cele care au loc astazi, iar cele mai multe dintre ele au inceput sau s-au terminat deja. Exista un singur eveniment disponibil si, din fericire, este din nou Ninjas in Pijamas. Asa ca Gets Bet doar scoate un punct din asta.

Calatoria mea aproape s-a terminat. Am vazut totul. Confuzie, respingere si succes aproape total. Il poate fura Gets bet Iasi, numit ridicol, in ultimul moment sau va fi doar un alt Gets Bet? In interior, descopar ca unul dintre angajati este de fapt un jucator League of Legends. Ii reamintesc repede ca Dota 2 este superior si e un scrublord, inainte de a incerca sa renunte la niste pariuri.

Gets bet Iasi are un sistem similar cu Gets Bet, in care toate jocurile sale de noroc eSport ruleaza printr-un terminal din agentie. Spre deosebire de Gets Bet, totusi, poti paria pe tot felul de lucruri ciudate. Este pacat ca nu pare sa aiba niciunul dintre cele trei evenimente pe care le-am selectat, deoarece cele pe care le-au lasat sa pariezi pe lucruri precum numarul total de ucideri, numarul de saloane plasate si chiar durata jocului. Sunt atat de impresionat incat decid sa pariez pe un meci fara legatura intre Cloud 9 si Gen G in liga LoL. Pariez ca doi baroni vor fi ucisi in timpul jocului, deoarece pare a fi cel mai ciudat lucru pe care sa pariezi.

Ies din agentie si ma indrept acasa cu patru bilete de pariuri in buzunar, unul de la Gets Bet, altul de la Gets bet Iasi si doua de la Gets Bet. Sunt sincer surprins de cat de multa prapastie exista intre aceste agentii. Totul, de la o totala lipsa de cunoastere a existentei esporturilor in Gets Bet, pana la o lista absolut enorma de potentiale evenimente in Gets Bet. S-ar parea ca aceste doua lumi sunt inca in proces de ciocnire, casele de pariuri traditionale care se lupta sa imbratiseze pe deplin ideea sporturilor ca pe o scena serioasa.

Știri relevante