Menu

Unde poti ajunge daca esti prins cu pariurile in tribuna

Unde poti ajunge daca esti prins cu pariurile in tribuna

Probabil ca a crezut ca tot norocul sau a intrat deodata in timpul unei singure iesiri. Arbitrul meciului a reusit cumva sa se inchida de pe dispozitivul sau, ceea ce inseamna ca trebuia sa-si puna stiftul in el pentru a inregistra punctul, trebuind sa faca asta de fiecare data. Asta insemna ca Joe avea o multime de timp pentru a-si plasa pariul online, casele de pariuri nici macar nu si-au dat seama ca au fost luate pentru o mica avere din cauza incompetentei arbitrului.

Stim ca curtarea nu este ilegala, dar ar trebui sa fie? Aceasta este o intrebare dificila de raspuns, desigur, dar una cu care multi oameni din industrie se lupta in acest moment. Majoritatea oamenilor vor fi cu siguranta de acord cu privire la interzicerea pariurilor la schimb, avand in vedere ca pariurile de la egal la egal sunt corecte doar daca toate partile au aceleasi informatii la dispozitia lor. Cea de-a doua persoana are un avantaj fata de cealalta inseamna ca pur si simplu scoti bani din buzunarul unei persoane pentru a-l pune in propria persoana si asta nu sta bine.

Cand vine vorba de casele de pariuri fixe, este insa o poveste usor diferita? La urma urmei, fac tot ce pot pentru a se asigura ca sansele sunt in favoarea lor in orice moment. Chiar daca castigati, in mod normal, si-au acoperit pierderile, deci nu puteti simti niciodata cu adevarat ca vor avea multe probleme. In plus, daca ai tendinta de a castiga tot timpul, atunci majoritatea rezervarilor se vor angaja intr-o practica de a te opri pur si simplu sa nu mai poti paria. Daca sunteti prins prea, rezervarile vor refuza probabil sa va plateasca si sa va inchida contul.

Cu cat oamenii sunt mai des angajati in instantele de judecata, cu atat este mai probabil ca intreprinderile sa se confrunte cu probleme financiar si de aceea lucrurile devin complicate chiar si pentru cei care se angajeaza sa faca curte. Este putin ca ideea de a ucide gasca care a pus oul de aur. Cu toate acestea, atata timp cat casele de pariuri continua practici, cum ar fi incurajarea unor jucatori care pierd mult pentru a paria mai mult, vor fi putine simpatii pentru ei in curtea opiniei publice, iar majoritatea oamenilor se vor simti in timp ce judecatorii au facut ceva mai mult decat nivelarea jocului. camp.

Știri relevante