Menu

Unde putem ajunge cu pariurile pe ambele marcheaza

In acest scenariu, de ce nu plasati un treble care contine un castig, unul ambele echipe marcheaza si unul ambele echipe marcheaza + castig pe piata. Acest pariu va reflecta mai exact predictiile si va optimiza, de asemenea, sansele.

Luati in considerare pariurile complete cu aceasta piata. Pietele AMBELE ECHIPE MARCHEAZA si in special AMBELE ECHIPE MARCHEAZA + Rezultatele pot avea cote relativ mari, dar, in consecinta, sunt mai greu de prevazut si mai probabil sa greseasca. Ceva ca un Lucky 15 cu patru selectii fiecare cu un pret de 2/1 ar mai plati un profit daca ar intra doar doua dintre pariuri.
Reguli ale ambelor echipe pentru a marca

90 Minute – In general, pariurile AMBELE ECHIPE MARCHEAZA trebuie stabilite la timp normal. Daca se adauga timp suplimentar, alte goluri suplimentare nu vor fi luate in considerare, cu toate acestea, puteti paria pe ambele echipe pentru a inscrie in timp suplimentar ca linie separata.

Jocuri abandonate – Daca un joc este abandonat fara ca ambele echipe sa inscrie pariul ar trebui sa fie nule. Daca ambele echipe au marcat deja pana cand jocul este abandonat, atunci pariul ar trebui platit ca o victorie. Daca pariul AMBELE ECHIPE MARCHEAZA este combinat cu castigul sau alt rezultat, pariul va fi anulat in aceasta instanta.

Obiective proprii – Acestea ar trebui sa conteze intotdeauna la pariul AMBELE ECHIPE MARCHEAZA, dar merita sa verificati acest lucru in concordanta.

Oferte Acca – Multe oferte care includ AMBELE ECHIPE MARCHEAZA nu includ intotdeauna rezultat + AMBELE ECHIPE MARCHEAZA, din nou verificati daca va amestecati si se potrivesc astfel.

Chiar daca este un pariu cu sansa de reusita mai mica de 50%, este urmatoare optiune de pariere pe care va recomandam sa o folositi in predictiile voastre, dupa cea mai buna optiune, si anume peste 2.5 goluri. Randamentul cotelor pe ambele echipe marcheaza poate fi de multe ori mai bun decat al cotelor de la peste 2.5 goluri, cel putin din punct de vedere al criteriilor de selectie, aici contand mai mult posibilitatea de a marca cel putin 1 gol pe meci indiferent de ce adversara intalneste echipa in cauza.

Astfel nu trebuie sa ne miram ca la o cota de 1.15 oferita gazdelor, ce imediat te duce cu gandul ca oaspetii vor incasa cel putin 3 goluri pe repriza, te poate salva un ambele marcheaza la o cota de 2.35. Chiar mai mult poti avea surpriza ca partida sa se incheie chiar 1-1 si sa fie cea care rupe multe bilete unde s-a pariat masiv handicap pe gazde sau pe total goluri.

Știri relevante