Unde se poate juca blackjack in Romania

Multi dealeri vor sfatui jucatorii sa isi asigure asigurarea daca jucatorul are un blackjack. Acest lucru se poate face prin simpla strigare, „Chiar si bani” – pentru ca daca dealerul are blackjack, jucatorul primeste un profit egal cu pariul jucatorului in loc de 3-2 platit in mod normal pe blackjack.

Iata pasii implicati: jucatorul pariaza 10 dolari si trage un blackjack. Dealerul are un as in sus. Jucatorul face un pariu de asigurare de 5 dolari. Dealerul are un blackjack. Blackjack-ul jucatorului leaga dealerul, astfel incat niciun ban nu schimba mana pe pariul initial. Pariul de asigurare de 5 dolari castiga 10 dolari la scorul de 2-1 – la fel ca si daca pariul initial de 10 dolari ar fi castigat o rambursare uniforma.

Asa cum se intampla, dealerii care sugereaza acest joc dau sfaturi proaste. Asigurarea ar fi un pariu egal daca dealerul care arata un as ar finaliza un blackjack cu o treime (33,3 la suta) din timp. Dar doar 30,8 la suta dintre carti au 10 valori. Asigurarea este un procent neplacut, indiferent de numarul total al jucatorului, cu exceptia cazului in care jucatorul este un contor de carti care stie ca ramane de jucat o concentratie neobisnuit de mare de 10 carti.

Nu toate jocurile de blackjack sunt create egale. Unele variatii ale regulilor sunt bune pentru jucator, iar altele sunt rele. Schimbarile in marginea casei pot parea mici, dar acestea fac diferente mari intr-un joc in care marginea totala a casei este mai mica de 1% fata de un jucator de strategie de baza. Iata cateva variante comune si efectul lor asupra avantajului casei:

Duble reduceri dupa ce perechile impartite sunt permise: o regula foarte buna pentru jucator, aceasta reduce avantajul casei cu 0,13 la suta. In zonele in care mai multe cazinouri sunt la o distanta rezonabila, jucatorul ar trebui sa aleaga jocuri in care se permite dublarea dupa divizare.

Restabilirea asilor este permisa: La majoritatea cazinourilor, jucatorul care imparte asi primeste inca o carte pe fiecare as. Dar daca jucatorul primeste un alt as, unele cazinouri permit resplitarea perechii rezultate. Aceasta optiune reduce dimensiunea casei cu 0,03 la suta. Este rar sa gasesti un joc care sa mearga si mai departe, permitand jucatorului sa atraga mai mult de o carte pe un as impartit, o optiune care taie marginea casei cu 0,14 la suta.

Predare anticipata: Cand cartea de intelegere a vanzatorului este un as, distribuitorul verifica pentru a vedea daca cardul in jos este 10 pentru a completa un blackjack inainte de a continua cu jocul. Daca casa permite jucatorului sa predea jumatate din pariul initial in loc sa joace mana inainte ca dealerul sa verifice blackjack-ul, aceasta este predarea timpurie. O regula excelenta pentru jucator si una care se gaseste mai rar, predarea timpurie reduce dimensiunea casei cu 0,624 la suta. Predarea poate fi usor utilizata gresit de catre incepatori care nu au stapanit strategia de baza.

Știri relevante