Menu

Unde şi cum să joci poker când eşti începător şi pasionat

Unde si cum sa joci poker cand esti incepator si pasionat
Vrei să joci poker? Cea mai uşoară opţiune este să vă îndreptăţi către unul dintre mulţi clienţi de poker online cu bani reali şi să vă încercaţi norocul acolo. Toţi furnizorii de software de poker vă oferă versiuni de jocuri de bani pentru a vă testa abilităţile.

Am testat şi revizuit toate site-urile de poker de pe piaţă şi acestea sunt cele mai bune pe care le putem recomanda în 2020.

Cum să joci poker pentru începători

No-Limit Hold’em foloseşte un pachet standard de 52 de cărţi chiar şi atunci când este jucat online. Poate fi jucat de oriunde, de la 2 la 10 jucători pe o singură masă. Dacă aveţi suficiente mese şi spaţiu, puteţi juca cu mii de jucători simultan într-un format de turneu de poker.

Iată cum funcţionează un joc de poker de bază:

Dealerul împarte fiecăruia două cărţi, începând cu jucătorul din stânga lui şi terminând singur. Jucătorul din stânga dealerului este primul jucător care acţionează şi are de ales:

Pariu acesta este No-Limit Hold’em, astfel încât să poată paria ORICE sumă dorită si verificaţi, practic nu faceţi nimic.

Dacă cineva decide să parieze, restul jucătorilor au opţiunea de a:

Call sau potriviţi suma măririi în pot
Fold sau renunţaţi la mână şi la toate jetoanele pe care le-au pus deja în pot
Raise sau puneţi şi mai multe jetoane în pot

Acest lucru continua până când toată lumea a sunat sau toate jetoanele sunt la mijloc.

Odată finalizata prima rundă de pariere, dealerul distribuie trei cărţi cu fata în sus pe tablă. Acestea sunt carduri comunitare pe care le poate folosi oricine. Aceasta se numeşte flop.

Din nou, toată lumea care mai are mâna are sansa de a paria şi, în consecinţă, de a ridica sau de a plia. Odată ce rundă de pariere este completă, dealerul pune o a patra carte pe masa pe care oricine o poate folosi. Aceasta se numeşte rândul.

Din nou, toată lumea are sansa de a paria / verifica / mari / plia. Dealerul pune o a cincea carte pe tablă pe care oricine o poate folosi. Aceasta se numeşte rău. Pentru ultima dată toată lumea are sansa de a paria / check/ raise / fold.

Ce sunt blindurile?

Este posibil să fi auzit deja termenul „blând” şi acestea fac parte într-adevăr din No-Limit Hold’em. Dar nu sunt atât de complicate pe cât ai crede.

Micul blând şi big blând sunt ambele pariuri relativ mici pe care cei doi jucători din stânga directă a dealerului sunt obligaţi să le pună în pot înainte ca fiecare mana să înceapă. Eşti obligat să le pui fără să-ţi vezi cărţile, ceea ce înseamnă ca eşti blând.

Vă puteţi gândi la ele ca la o ante, dacă acest lucru vă este mai uşor. No-Limit Hold’em are blind-uri pentru a spori acţiunea în mâinile altfel plictisitoare. În caz contrar, jucătorii ar putea plia fiecare mana fără consecinţe, ceea ce ar fi o problemă.

Bonusul de bun venit sau bonusul pentru prima depunere este bun. Bonusul de bun venit 100% este exact ceea ce v-ați aștepta de la un cazinou bun. În plus, faptul că pachetul bonus include 50 de rotiri gratuite este încă o cireașă peste deliciosul tort. O astfel de ofertă nu trebuie ignorată.

Cazinou bun, selecție largă de jocuri. Oferte bune și bonusuri pentru fiecare zi, precum și rotiri gratuite duminica fără depunere. Retragerile vin rapid atunci când sunt docuri în ordine. Serviciu clienti foarte bun si rapid. Vă recomand!

Sloturile Netbet despre care gasiti date aici https://pariubet.ro/recenzie/netbet/ sunt numite jocuri de pură întâmplare nu fără motiv. Toate jocurile diferite din NetBet rămân fidele acestui raționament. Companiile care stau în spatele jocurilor de noroc de pe acest site au fost verificate de organe de pază independenți. Acest lucru asigură jocul corect cu mecanismul de rezultate ale jocului complet randomizate.

Știri relevante