Unde sunt jocuri pacanele poker ca la aparate

La fel ca majoritatea variantelor de poker video online, tot pokerul video american din este disponibil cu mai multe tabele de plata diferite atasate jocului. Si ca intotdeauna, localizarea tabelului „plata integrala” care ofera cele mai bune plati si probe posibile este munca ta ca jucator serios.

Masa de plata All-American preferata pentru jucatorii din  este cunoscuta sub denumirea de 40/8/8/8, care se bazeaza pe platile respective pentru Four of a Kind, urmata de cele trei maini „All-American”. , Drept, Flush si Full House.

In fiecare versiune a jocului de poker video All-American de la , plata pentru aceste maini speciale se ridica la 8 credite fiecare, dar de fiecare data un cazinou online ambitios va reduce acest trio la 7 plati de credit.

Dupa cum puteti vedea, acest tabel de remuneratie urmareste o structura mult diferita de configuratia tipica Jacks sau Better, si, intr-adevar, tabelul de plata este destul de unic in intregul video poker.

Incepand cu cele mai mici plati de pe scara, All-American  plateste chiar bani, sau 1 credit, pentru a face o pereche de jachete sau mai bine. Cu toate acestea, in loc sa creasca plata pentru doua perechi la 2 credite in natura, acest joc mentine un premiu de bani egal pentru urmatoarea cea mai slaba mana. In continuare, plata a 3 credite pentru aterizarea Three of a Kind ramane aceeasi in ambele jocuri.

Aceasta reducere pentru doua maini pereche de la 2 credite la bani chiar a fost facuta pentru a compensa cresterea pentru mainile speciale „All-American”: drept, flush si dreapta. Intr-un joc normal de Jacks sau Better, aceste plati se situeaza la 4, 6 si, respectiv, 50, dar All-American  creste ante pana la 8 credite pentru drept si flush, si 200 de credite pentru flush straight.

Adaugarea de plati forfetare pentru mainile „force force”, Straight, Flush si Full House este ceea ce face ca pokerul video american din  sa fie un joc interesant de jucat. Dupa cum veti afla mai tarziu in sectiunea de strategie, fara o escaladare a platilor intre aceste trei maini, jucatorii sunt nevoiti sa ia decizii mult mai dificile in ceea ce priveste imbunatatirea.

Mergand scara mesei de plata, mana cheie de urmat este patru de natura, intrucat ajustarile la aceasta plata stau la baza platilor de plata alternative ale jocului. Si inca o data, plata de 40 de credite (mai putin in alte versiuni ale jocului) este cu mult mai mare decat recompensa de 25 de credite acordata in timpul unui joc Jacks sau Better pentru a face aceeasi mana.

Știri relevante