Menu

Unde sunt minusurile pariurilor pe exchange

Unde sunt minusurile pariurilor pe exchange

In sfarsit, un schimb va ofera optiunea de a arbitra si a va atenua riscul. Revenind la o carte cu cote fixe (sau la un alt schimb) si stabilind un schimb, va puteti garanta un profit mic (sau reduce orice pierdere). Acesta este unul dintre motivele pentru care oamenii apeleaza la pariuri pe schimburi si principalul motiv pentru care jucatorii profesionisti folosesc aceste carti mai mult decat cote fixe.

Un dezavantaj al schimburilor este disponibilitatea pietei. Desi schimburile mari precum Ladbrokes au un numar foarte mare de piete si, cu siguranta, mult mai mult decat obisnuiau, nu vor oferi niciodata atat de multe linii ca o carte cu cote fixe. Pentru linii mai obscure este posibil sa aveti nevoie de o rezervare normala. Pentru evenimente mai mici sau linii de pariere obscure, puteti gasi pe un schimb ca lichiditatea pietei este scazuta. Daca doriti sa lipiti 1000 de lire sterline pe o echipa minora daneza din a treia diviziune, de exemplu, probabil ca nu veti primi pe nimeni sa asorteze acel pariu intr-un schimb, asa ca va trebui sa mergeti la cote fixe.

Schimburile ruleaza rareori oferte si promotii, bineinteles ca nu sunt pe scala unora dintre site-urile de pariuri cu preturi fixe. Puteti vedea promotia ocazionala, cum ar fi ratele mai mici de comisioane pentru anumite evenimente, dar, in general, ceea ce vedeti este ceea ce obtineti. Acest lucru inseamna ca uneori merita sa cautati o oferta de cote fixe de sport, chiar daca pretul cotelor la cartea fixa ​​va fi probabil mai mic decat schimbul atunci cand este combinat cu promotia, pariul poate avea o valoare mai buna. Un alt motiv pentru a avea ambele tipuri de cont.

Pentru schimbul de noi clienti, ofertele introductive sunt in general mai proaste decat in ​​cazul rezervarilor normale. Adesea merita sa va inscrieti in cartea cu cote fixe pentru a solicita un bonus mult mai mare si apoi pariati pe schimb cu castiguri ulterioare din pariul sau bonusul gratuit. Acest lucru este posibil numai cu aprecierile Betfair si Ladbrokes care ofera ambele produse. In timp ce puteti muta fonduri intre cele doua produse, nu veti putea utiliza un pariu gratuit de sport pe schimb si invers.

Știri relevante