Menu

Unde sunt oferte de pariere pentru clientii deja existenti

Unde sunt oferte de pariere pentru clientii deja existenti

Atunci cand urmeaza sa se desfasoare un eveniment sportiv major, veti observa la cele mai multe case de pariuri foarte multe oferte extra. Marile evenimente vor fi foarte importante pentru casele de pariuri, pentru ca atunci acestea vor incerca sa profite foarte mult de pe urma acelor evenimente importante, si astfel, este o perioada buna pentru a cauta oferte acordate la inscriere. De exemplu, un astfel de eveniment sportiv important este turneul de tenis de la Wimbledon.

Alt eveniment important este Campionatul Mondial de Darts, finala Cupei, finala UEFA CHAMPIONS . Toate aceste evenimente sunt ocazii grozave cand puteti cauta oferte bune la inscriere.

Cele mai bune oferte de pariere pentru clientii deja existenti

Si pentru clientii deja existenti este o piata foarte buna de oferte din partea caselor de pariuri. Odata ce o casa de pariuri are inregistrat un client, va incerca sa si-l mentina inscris. De aceea, veti gasi oferte bune la casele de pariuri on line , pe langa ofertele initiale de bun venit.

In general, acest tip de oferte sunt mai valoroase pentru jucatori. De exemplu, daca pariati mult in sistemul acumulator, cand miza va este returnata, daca un meci de pe bilet este pierdut, atunci prelungirile vor aduce mai multa valoare, decat alegerea unui pariu gratuit de 10 lire, acordat sub forma unui bonus de bun venit.

Astfel, mereu se merita alocarea unei perioade de timp pentru a explora ce se afla cu exactitate in oferta, intrand pe site-ul casei de pariuri. Desigur, ofertele se vor schimba, ofertele vor trece, dar unele grozave vor ramane mereu. Acum, ne vom indrepta atentia asupra unor astfel de oferte.

PARIURILE ASIGURATORII

Sunt o forma populara de bonus de pariuri. Acest tip de pariu se folosesc in general atunci cand casele de pariuri ofera ca si bonus returnarea mizei, daca un pariu jucat in sistemul accumulator, pierde unul dintre meciuri. Este o foarte obisnuita oferta pe care pariorii o pot folosi in avantajul lor, iar cele mai multe dintre casele de pariuri o au.

 ASA NUMITELE CLUBURI DE PARIURI GRATUITE

Cativa dintre operatorii de pariuri ofera un astfel de “club”de pariuri gratuite. Asa ceva nu veti gasi in ofertele de pariuri, in momentul in care va inscrieti. Aceste tipuri de “cluburi”, pot sa fie intelese in adevaratul sens al unui club de loialitate, in care o casa de pariuri va elibera un pariu gratuit o data pe saptamana, daca in timpul saptamanii ati pariat o anumita suma de bani pe o anumita miza.

Știri relevante