Menu

Unibet are cate un bonus la fiecare serviciu

Unibet are cate un bonus la fiecare serviciu

Aceasta este sansa ta de a plasa pariurile pe una dintre cele mai recunoscute case de pariuri din lume. Unibet este cel mai mare operator romanesc si binecunoscut pentru ca ofera plati uriase la fotbal. Inregistrati-va astazi pe Unibet si obtineti oferta unica de inscriere de pâna la € / 25 $.

Singurul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa va creati noul cont, sa faceti prima depunere de pâna la € / 25 $ si veti primi imediat o oferta de inscriere sportiva Unibet de aceeasi suma. Pariorii din Marea Britanie pot primi ca oferta de bun venit doua pariuri gratuite de 10 GBP plus un bonus de 10 GBP la cazino Doar clienti noi. 18+, BeGambleAware.org. Depunere minima 10 GBP. Plasati orice pariu de sportiv (cu exceptia Racing) de 20 GBP + la o cota minima de 1,40 (2/5) pentru a primi pariurile gratuite si bonusul la cazinou. Se aplica T&C.

Este foarte usor sa obtineti oferta de inscriere pe Unibet. Intrati pe pagina de start a Unibet facând clic pe dreapta corespunzatoare de mai sus. Apoi, continuati la crearea contului dvs. gratuit pentru a obtine bonusul Unibet! Nu uitati sa introduceti informatiile personale si sa tastati bookmakersbetul cod promotional in câmpul cod promotional.

In cele din urma, va trebui sa faceti prima depunere pentru a obtine pariul gratuit de 25 € care poate fi utilizat pe aproape orice piata doriti! Retineti ca bonusul va fi creditat imediat dupa finalizarea primei depuneri.
Termenii si conditiile bonusului Unibet necesita sa pariati bonusul de trei ori pe cote 1,40 sau mai mari. Daca sunteti un rezident al Regatului Unit, veti fi fericiti sa stiti ca nu exista cerinte de pariere la bonus Unibet. Va trebui doar sa plasati pariul gratuit si atunci când pariul dvs. va câstiga, veti fi eligibil sa va retrageti câstigurile minus pariul initial.

Știri relevante