Menu

Unibet are câte un bonus la fiecare serviciu

Unibet are cate un bonus la fiecare serviciu

Unibet este cel mai mare operator românesc

Aceasta este şansa ta de a plasa pariurile pe una dintre cele mai recunoscute case de pariuri din lume. Unibet este cel mai mare operator românesc şi binecunoscut pentru că oferă plăti uriaşe la fotbal. Înregistraţi-vă astăzi pe Unibet şi obţineţi oferta unică de înscriere de până la €/25 $.

Singurul lucru pe care trebuie să-l faceţi este să vă creaţi noul cont, să faceţi prima depunere de până la €/25 $ şi veţi primi imediat o ofertă de înscriere sportivă Unibet de aceeaşi sumă. Pariorii din Marea Britanie pot primi că oferta de bun venit doua pariuri gratuite de 10 GBP plus un bonus de 10 GBP la cazino Doar clienţi noi. 18+, BeGambleAware.org. Depunere minimă 10 GBP. Plasaţi orice pariu de sportiv (cu excepţia Racing) de 20 GBP + la o cotă minimă de 1,40 (2/5) pentru a primi pariurile gratuite şi bonusul la cazinou. Se aplică T&C.

Cum se ajunge la zona cu bonusuri pe Unibet

Este foarte uşor să obţineţi oferta de înscriere pe Unibet. Intraţi pe pagina de start a Unibet făcând clic pe dreapta corespunzătoare de mai sus. Apoi, continuaţi la crearea contului dvs. gratuit pentru a obţine bonusul Unibet! Nu uitaţi să introduceţi informaţiile personale şi să tastaţi bookmakersbetul cod promoţional în câmpul cod promoţional.

În cele din urmă, va trebui să faceţi prima depunere pentru a obţine pariul gratuit de 25 € care poate fi utilizat pe aproape orice piaţă doriţi! Reţineţi că bonusul va fi creditat imediat după finalizarea primei depuneri.
Termenii şi condiţiile bonusului Unibet necesită să pariaţi bonusul de trei ori pe cote 1,40 sau mai mari. Dacă sunteţi un rezident al Regatului Unit, veţi fi fericiţi să ştiţi că nu există cerinţe de pariere la bonus Unibet. Va trebui doar să plasaţi pariul gratuit şi atunci când pariul dvs. va câştiga, veţi fi eligibil să vă retrageţi câştigurile minus pariul iniţial.

Știri relevante