Menu

Unibet este simbolul pariurilor in Romania

Unibet este simbolul pariurilor in Romania

Unibet ofera o platforma pentru pariuri sportive, cazinou online, bingo si poker online pentru peste 11 milioane de clienti din peste 100 de tari, inclusiv Romania. Unibet face parte din Kindred Group – un operator de jocuri de noroc online care consta din 13 marci, alaturi de Maria Casino, Stan James, 32Red si iGame. . Astazi, Unibet are peste 1.400 de angajati si birouri in Malta, Londra si Gibraltar, printre altele. Unibet a lansat primul sau site online in 1999, a lansat serviciul de pariuri live in 2003 si a introdus site-ul mobil in 2004.

Unibet a fost initial infiintata in 1997 de Anders Ström, cu compania care opera initial in afara casei Ström din Earl’s Court, Londra. A asigurat o licenta pentru a opera o afacere de pariuri si din 1998, Unibet a inceput sa ia pariuri prin telefon. In anul urmator, Unibet a lansat primul lor site web de pariuri online. Ulterior a devenit Unibet Group PLC, Pontus Lesse a fost numit noul CEO si compania a primit prima licenta internationala de jocuri de noroc din Malta.

In urmatorii cativa ani, Unibet Group PLC s-a extins rapid. Site-ul sau Unibet s-a diversificat pentru a sprijini 12 limbi diferite si pana in 2004, compania s-a laudat cu peste 300.000 de clienti inregistrati in peste 100 de tari. Tot in acel an, compania a fost listata pentru prima data la Bursa suedeza.

Anii urmatori au inregistrat o serie de alte achizitii ale companiei, inclusiv in special cele ale Betchoice din Australia si ale lui Stan James Online. Pentru a-si sustine mai bine noua strategie multi-brand, Unibet Group Plc a devenit Grupul Kindred in 2016. Din acel moment, compania a trecut un milion de clienti inregistrati si a lansat o serie de marci de pariuri si jocuri de noroc in toata lumea.

Știri relevante