Menu

Unibet introduce cash out pre-meci de suta la suta

Unibet introduce cash out pre-meci de suta la suta

Optiunea de Cash Out pre-meci pre-meci a Unibet va permite sa alegeti cand sa incasati pariul in timp ce inca se desfasoara un eveniment. Procedura – pe care o vom detalia mai jos – este simpla si ofera posibilitatea de a va incasa profiturile daca plata este corecta, oferindu-va control deplin asupra experientei dvs. de pariere.

Unibet ofera Cash Out pre-meci pe peste 20 de pariuri de fotbal pre-meci, pariuri de fotbal live, inclusiv scor corect si pauza/final, piete de fotbal directe (castigator si retrogradare), precum si piata de tenis direct.

Pentru a va asigura ca oferta Cash Out pre-meci este disponibila, cautati sigla Cash Out pre-meci pe fisa de pariu atunci cand plasati pariurile. Pur si simplu navigati la eveniment sau piata pe care a fost plasat pariul si selectati suma in numerar pentru a beneficia de oferta Cash Out pre-meci.

Mai important, totusi, este ca daca trimiteti o captura de ecran a pariului dvs. incasat la @Unibet si utilizati hashtagul Cash Out pre-meci pre-meci, veti avea sansa de a castiga cateva premii interesante!

Unul dintre schimbatorii sportivi ai platformelor de pariuri Unibet este Cash Out pre-meci. Cand nu veti mai putea suporta ritmul, mai degraba decat sa intrati in scufundari, va puteti reduce pierderile luand o parte din pariu inapoi. Principala prevedere principala, desi este de a imputernici pariorii cu un dispozitiv care poate rezolva pariurile in asteptare in vederea asigurarii unui venit inainte de fluierul final.

In prezent, numai iOS si Android isi indeplinesc cerintele de sistem, dar site-ul mobil este dulce pentru restul. Dupa cum a fost comercializat, aplicatia Sports transmite anual evenimente sportive, in timp ce notificarile specifice sportului nu vor lipsi in miscare. Pariurile in joc si Cash Out pre-meci sunt, de asemenea, incorporate in aplicatia si site-ul celular. Rareori veti vedea o nepotrivire intre variantele celulare si cele ale computerului. Pe acelasi simbol ca si o persoana mobila, puteti profita de aceleasi bonusuri sau chiar mai mari. Zona este inregistrata si licentiata de Malta Gaming Authority, in timp ce se bazeaza in principal pe Gibraltar si este licentiata.

Emblema de retragere va aparea pe biletele de pariu ale persoanei atunci cand exista, cu o proportie din castigurile potentiale furnizate de casa de pariuri. La fel de frumos, promotia UniBet „Penalty Payback” inseamna ca potentialii pot castiga singuri pana la 500 RON in rambursare in numerar daca se acorda o penalizare atat in ​​meciurile din Premier League, fie din Liga Campionilor. Acest lucru semnifica efectiv ca toate pariurile de renuntare vor fi rambursate, in cazul in care se acorda o penalizare in timpul celor 90 de minute. In alta parte, UniBet ofera cele mai bune cote asigurate la toate cursele de cai din Marea Britanie si Irlanda, ceea ce inseamna ca pariorii vor obtine castiguri la cea mai buna valoare absoluta, indiferent de momentul in care a fost plasat pariul.

Știri relevante