Menu

Unibet iti aduce cate un pariu gratis la etapele liga 1

Unibet iti aduce cate un pariu gratis la etapele liga 1

De cativa ani buni pe Unibet ai sansa sa primesti la fiecare etapa de liga 1 cate un free bet in valoare de 25 de ron. In acest sezon ai o noua conditiie la aceasta promotie si tine de noua functie de creare pariu pe care trebuie s-o folosesti pre-meci si sa plasezi pariul creat la o miza de 50 ron.

Puteti pune impreuna un creator de pariuri Unibet din liga 1 pe multe meciuri de fotbal, dar, spre deosebire de multe alte site-uri de pariuri de top din Romania, nu puteti solicita un pariu pe retelele de socializare si sa il faceti la preturi de catre traderi.

Acest lucru nu este necesar pentru fotbal, deoarece creatorul de pariuri face treaba, dar multor pariori le place sa solicite pariuri in sporturi precum darts, tenis si golf, dar acest lucru nu este posibil cu Unibet.

Unibet ofera cote fixe competitive pentru partidele din liga 1, inclusiv din Romania, fotbal, baschet, cricket, golf, tenis, rugby si multe altele. Clientii vor avea acces la unul dintre cele mai bune servicii de streaming live disponibile, unde pot viziona fluxuri video gratuite de sporturi majore si pot paria in timp ce actiunea se desfasoara.

Unibet este unul dintre cele mai mari site-uri de jocuri de noroc online din Europa, cu peste 5,7 milioane de clienti din peste 100 de tari. In plus fata de pariurile sportive, site-ul web ofera doua cazinouri, cazinou live, poker, bingo si jocuri. Clientii isi pot accesa contul de oriunde cu o conexiune wifi sau de date prin intermediul browserului de pe smartphone sau tableta si pot paria sau juca jocuri de cazino.

Bonusurile si promotiile pot constitui o mare diferenta pentru cartile de sport, avand in vedere ca pariorii au destul de multa alegere atunci cand decid ce carti de sport sa incredinteze afacerea lor.

Merita mentionat ca bonusul free bet de 25 ron pentru liga 1 Unibet nu este excelent si cu siguranta nu este comparabil cu alte carti de sport pe care le-am vazut. Acestea fiind spuse, exista inca promotii in cadrul cartii de sport pe care Unibet le ofera utilizatorilor lor care sunt atractive.

Cu alte cuvinte, daca pierdeti primul pariu folosind casa de pariuri Unibet, acesta va va rambursa 100% din pariu pana la 25 ron.

Aceasta nu este o promotie proasta. Cu toate acestea, limita in euro sau in dolari (printre alte valute) este destul de mica. Totusi, daca sunteti un parior nou si nu pariati sume mari de bani, atunci primul pariu fara risc este o promotie atractiva de care sa profitati.

In timp ce aceasta promotie a expirat, este placut sa vedem ca Unibet ofera promotii cu durata limitata de care detinatorii de cont pot profita.

Știri relevante