Menu

Unibet ofera 500 rotiri gratis saptamanal la Temple Tumble

Unibet ofera 500 rotiri gratis saptamanal la Temple Tumble

Unibet ofera o categorie speciala Megaways in care puteti gasi sloturi exclusive cu mii de linii de plata. Cu mai multe jocuri cu pana la 117.649 de modalitati de castig, aceste sloturi ofera sanse de castig nelimitate, mega jackpot-uri si premii. Cateva optiuni din aceasta sectiune sunt Temple Tumble cu po promotie activa unde puteti castiga la Unibet pana la 500 de rotiri gratuite daca jucato timp de 7 zile la rand cate 200 ron zilnic la acest joc.

Vanatoarea aparent eterna a tezaurului aztec este reprodusa in jocul de sloturi Temple Tumble. Produs de dezvoltatorii de la Relax Gaming si lansat in cazinourile online in 2019, este asezat pe o retea de 6 x 6 role si, datorita functiei Megaways, exista 46566 de modalitati de a castiga in jocul de baza.

De-a lungul acelei grile de 6×6, simbolurile cad pe role ca blocuri de piatra. Unele dintre acestea vor fi necompletate, dar majoritatea se vor referi la tema jocului si vor trebui sa fie asortate pe o linie de plata pentru a castiga bani. Incepem cu imagini obisnuite de carti de joc de la J la A si apoi ne deplasam prin pietre pretioase in albastru, rosu si verde. Cele mai valoroase icoane din jocul de baza sunt mastile si totemurile cu masca de aur care returneaza recompensele mai mari.

Vanatorul nostru curajos este simbolul salbatic si ii va inlocui pe altii in timp ce cauta o combinatie castigatoare. Pana in prezent, acest joc de cazino Temple Tumble a fost relativ simplu, dar este pe cale sa devina mai interesant.

Lista bonusurilor Temple Tumble incepe cu o caracteristica cunoscuta sub numele de „colapsing role” sau „reactii”. Dupa fiecare rotire castigatoare, imaginile potrivite explodeaza, iar altele cad in jos pentru a le inlocui. Daca o alta victorie cade, procesul se repeta pana cand nu mai pot fi gasite alte meciuri.

Aceasta caracteristica poate fi, de asemenea, o poarta catre rotirile gratuite Temple Temple si, pentru a activa acest lucru, trebuie sa distrugem toate blocurile de piatra goale. Cand caracteristica rolelor care se prabusesc elimina toate spatiile libere, se va acorda un set initial de 6 rotiri gratuite. Inainte de inceperea acelei sectiuni, jucatorii sunt dusi intr-o camera pentru a alege un bonus special cu rotiri suplimentare si multiplicatori pentru apucare.

Știri relevante