Unibet te face jucatorul anului la Turneele MTT

Unibet te face jucatorul anului la Turneele MTT

Unibet Poker are cateva turnee superbe pe mai multe mese si veti dori sa jucati cat mai multe in timpul anului 2021, deoarece site-ul a lansat promotia MTT Player of the Year.

Mergeti la lobby-ul turneului in clientul Unibet Poker si gasiti MTT-urile clasamentului scazut si inalt eligibile. Inregistrati-va pentru ei si navigati in primele 17% dintre participanti pentru a castiga puncte in clasament. Este chiar atat de usor.

Exista trei clasamente MTT Player of the Year in care sa te blochezi: lunar, trimestrial si anual. Clasamentele lunare ruleaza de la miezul noptii in prima zi a lunii pana la 23:59 CET in ultima zi a lunii. Clasamentele trimestriale ruleaza din ianuarie pana in martie, aprilie-iunie, iulie-septembrie si octombrie-decembrie.

Din tabelele de plata de mai jos veti observa ca diferitele clasamente sunt impartite in scazut si inalt. Turneul de nivel scazut costa 1, 2 si 5 euro pentru participare, in timp ce inscrierea de 10 si 25 euro este considerata mare.

Cele mai bune 10 rezultate ale dvs. se numara in clasamentul lunar. Cei care castiga primele trei puncte castiga bilete la turnee variind de la 25 EUR pana la 200 EUR, in timp ce primii 25 de finalisti castiga intrarea intr-un freeroll Showdown de 150 € Low Player of the Month si 350 € High Player of the Month Showdown. Topul clasamentului lunar va ofera, de asemenea, un avatar special pentru Jucatorul lunii, pentru a fi afisat cu mandrie la mese.

Clasamentele trimestriale iau in considerare cele mai bune 30 de rezultate. Din nou, primii trei clasati se indeparteaza cu bilet la turneu, primii 25 de absolventi retinand si intrari in freeroll. Aceste freeroll-uri sunt mai mari decat omologii lor lunari, Lower Player of the Quarter Showdown Freeroll avand un fond de premii de 300 EUR, iar High Player of the Quarter Showdown Freeroll cu 650 € in valoare de jucatori.

Sfarsitul anului pare la un milion de mile departare, dar inseamna ca aveti suficient timp pentru a inregistra cel putin 100 de rezultate. Primele tale 100 de rezultate castiga puncte pentru clasamentul anual, unde primii 200 de puncte castigatoare castiga intrarea in cateva freeroll-uri mari.

Primii 200 de clasati din clasamentul Low primesc o intrare la freeroll-ul Showdown Low Player of the Year de 2.300 €. Jucatorii inalti pot juca intr-un freeroll de 5.000 € jucator inalt al anului care se incheie cu sezonul.

Știri relevante