Menu

Urimariti coincidentele si pariati repetarea acestora

Urimariti coincidentele si pariati repetarea acestora

Este posibil sa arbitrati (arborizarea) prin care sa returnati un pret favorabil la un schimb sau cu o rezervare cu cote fixe, apoi sa setati acelasi pariu la cote favorabile la un schimb. In acest scenariu garantezi un profit orice se intampla. Arbingul, desi nu este ilegal, nu este promovat in industrie, site-urile de pariuri partajeaza informatii si, daca sunteti suspect de arber, este posibil sa aveti conturile inchise.

Coincidentele sunt un exemplu clasic de neintelegere umana a modului in care actiunea intampla. Coincidentele par sa apara mai des decat ar sugera intamplarea intamplatoare, dar, de fapt, daca te uiti la teoria probabilitatii vei realiza ca nu. Casele de pariuri pot cadea in aceasta capcana la fel de usor ca oricine altcineva, astfel incat prezicerea coincidentelor nu poate fi doar profitabila, dar va poate face sa aratati bine atunci cand faceti asta.

Intr-un meci tipic de fotbal, de exemplu, exista o sansa de peste 90% ca doi jucatori sa aiba o zi de nastere intr-o zi unul de celalalt. Din aceasta cauza, pare putin probabil, sunt doar 22 de jucatori, dar 365 de zile intr-un an, dar, de fapt, poti face pereche cu cei 22 de jucatori in 231 de combinatii si pe baza probabilitatilor, predictia de 90% este valabila.

Oamenii comercianti pot cadea in doua capcane. Unii subestimeaza sansele unei coincidente si in al doilea rand vor tinde sa impinga mai greu aceste linii catre indicatori, deoarece sunt mai mult prin apucare. Daca puteti observa aceste puncte, puteti bate sansele.

Sa luam un exemplu sportiv simplu. Previzualizam ca sansele de a castiga Liverpool la sfarsit de saptamana sunt de 75% si castigarea Everton este de 60%. Sansele de a castiga ambele echipe este o simpla inmultire intre cele doua probabilitati (0,6 x 0,75 = 0,45), 45%. Sansele de a castiga o echipa sunt (0,6 + 0,75 – 0,45 = 0,9) 90% si sansele ca niciuna dintre echipe sa nu castige ((1-0,6) x (1-0,75) = 0,1) este de 10%. In acest scenariu cautati cote mai bune de 6/5 pentru ambele echipe sa castige, 9/1 pentru niciuna dintre echipe sa nu castige si 1/10 pentru cel putin o echipa sa castige. Cautati in jur pentru cote si oferte si vedeti daca puteti face acest lucru in mod regulat. Un bookie ar putea cota 2/1 pentru ambele echipe sa castige in acest exemplu, acest lucru este mult mai mare decat sansele sa se intample efectiv.

Știri relevante