Menu

Utilizarea facilitatilor contului de pariuri

Utilizarea facilitatilor contului de pariuri

Nu este nimic in neregula cu pariurile spontane doar atat timp cat nu iti invingi pariurile initiale. Ofertele de pariere sunt o modalitate excelenta de a adauga valoare pariurilor dvs., dar ar trebui sa le utilizati doar daca se potrivesc cu intentiile dvs. de pariere. Acesta este un motiv pentru care ajuta sa ai un portofoliu de site-uri de pariuri, in acest fel poti face cumparaturi in fiecare saptamana pentru a gasi rezervarea care are oferta pentru a se potrivi cu pariul propus.

Suna evident, dar de fapt, urmarirea cat de mult pariati este una dintre cele mai bune modalitati de a va bucura de pariuri. Acest lucru este mult mai usor de facut online decat pe strada, deoarece exista o inregistrare digitala a tot ceea ce faceti. Iata mai jos cateva sfaturi care sa va ajute sa va gestionati contul fara prea multa munca.

Portofel digital – Folosind un cont digital eWallet separat pentru depunere si retragere, este usor sa observati castiguri si pierderi. Multe metode de plata digitala sunt acceptate de rezervari si nu exista rareori taxe majore. Cu toate acestea, puteti fi exclus sa primiti o oferta de bun venit, daca este cazul folositi o alta metoda pentru a obtine acordul introductiv si apoi treceti la un portofel electronic pentru a urmari depunerile si retragerile pe termen lung.

Istoricul pariurilor – Fiecare casa de pariuri enumerata pe acest site va va oferi un istoric complet al pariurilor stabilite si nesetate. Acest lucru va permite sa vedeti sumele si frecventa pariului, va ajuta, de asemenea, sa observati tendintele la vedere pentru a vedea daca vreunul dintre tipurile dvs. de pariu sunt castigatori sau invingatori deosebit de buni. Cu multe site-uri puteti, de asemenea, descarca istoricul dvs. ca o foaie de raspandire intr-un singur clic.

Setarea limitelor – Pur si simplu stabilirea unui depozit saptamanal sau lunar sau a limitei de pariere este una dintre cele mai bune modalitati de a va asigura ca nu va duceti la o parte. Stabilirea propriei limite personale de retragere este, de asemenea, o idee buna, spuneti, de exemplu, retrageti orice ati castigat peste 50 de lire sterline. Acest lucru inseamna ca aveti bani in contul dvs. atunci cand doriti sa pariati un pariu, dar ca nici nu castigati toate castigurile.

Produs incrucisat – este atat de obisnuit ca un client sa castige la sport, de exemplu, si apoi sa mearga si sa-l piarda din toata ruleta in sectiunea cazinou. In orice caz, jucati pe produse cu site-uri de jocuri de noroc, dar poate setati bugete diferite pentru sectiuni diferite. Cu unele site-uri puteti chiar sa va restrangeti de la anumite sectiuni.

Știri relevante