Menu

Vă este dor de Bet-at-Home

Va este dor de Bet-at-Home
A fost înfiinţată în Austra în 1999. Dacă la început s-au axat în mare parte doar în Europa, acum au în jur de 4,5 milioane de clienţi. Oferă o gamă variată de servicii de pariere, cu un foarte mare accent pus pe pariurile sportive, dar sunt şi jocuri de casino. Licenţa de funcţionare a fost dată de autorităţile britanice, iar birourile în care funcţionează se află în Malta, Gibraltar, Austria, Germania.

Bet-at-Home un site foarte popular

Site-ul are un design bun, fiind şi simplu de folosit. În plus, la fel de uşor este şi contactarea serviciului de relaţii cu clienţii, metodele de plată sunt variate, iar pieţele acoperite sunt destule şi acoperă într-o manieră foarte mare foarte multe sporturi, dar şi alte secţiuni, cum ar fi politica sau ştiinţă.

De asemenea, şi securitatea este în regulă. Chiar dacă nu este disponibilă o aplicaţie pentru mobil, o aplicaţie utilă detaliată, unde se pot găsi evenimentele sportive care au loc, este oferită clienţilor. Este disponibilă, de asemenea, o versiune mobile a site-ului pentru clienţii britanici. În privinţa ofertei de pariuri gratuite, nu se oferă bonusuri sau alte promoţii, dar, per total, calitatea serviciilor oferite este mai mult decât acceptabilă.

Această casă de pariuri este recomandată cu tărie de către opiniile despre pariurile live sau cele aflate în desfăşurare, Gama de sporturi acoperite este încă o reală zona de confort, iar pariorilor le sunt oferite o mulţime de posibilităţi de a paria.

Ca şi avantaje, se remarcă:

– Site-ul se încarcă rapid, este foarte uşor de folosit şi plăcut ochiului.

– Servicii excelente de live şi meciuri în desfăşurare, cu o mare gama de sporturi.

– Metode variate de platadisponibile pentru toţi clienţii.

– Simplu de accesat.

Dacă vorbim despre bonusuri, trebuie ştiut faptul ca nu sunt oferite bonusuri de către Betathome pentru clienţii noi, dar nici pentru cei vechi. Singurul bonus disponibl este cel acordat pentru cazinoul on line. În acest sens, în această privinţă, părerea despre Betathome nu este prea bună.

În schimb, bonusurile se pot regăsi sub alte forme, cum ar fiextra pariurile sau informaţiile sportive.

În ceea ce priveşte serviciul de relaţii cu clienţii, sunt mai multe locuri unde pot fi lăsate mesaje. Pot fi puse întrebări, raporta o problemă tehnică sau pot fi lăsate feed-back-uri. Sunt oferite şi detalii adiţionale de contact, se pot folosi şi canale media. Astfel, când vine vorba despre serviciul de relaţii cu clienţii, Betathome sta foarte bine.

Sporturile acoperite pot fi găsite în partea stângă a site-ului, în secţiunea de pariuri sportive. Fotbalul are cea mai mare acoperire, fiind acoperite multe pieţe.

În concluzie, se poate spune ca Betathome este una dintre cele mai bune case de pariuri on line. Este o excelentă piaţă disponibilă de evenimente, iar site-ul este simplu şi uşor de folosit. Serviciul de relaţii cu clienţii şi securitatea sunt ok, iar metodele de plate sunt variate.

Știri relevante