Menu

Va este dor de Bet-at-Home

Va este dor de Bet-at-Home

A fost infiintata in Austra in 1999. Daca la inceput s-au axat in mare parte doar in Europa, acum au in jur de 4,5 milioane de clienti.  Ofera o gama variata de servicii de pariere, cu un foarte mare accent pus pe pariurile sportive, dar sunt si jocuri de casino. Licenta de functionare a fost data de autoritatile britanice, iar birourile in care functioneaza se afla in Malta, Gibraltar, Austria, Germania.

Site-ul are un design bun, fiind si simplu de folosit.  In plus, la fel de usor este si contactarea serviciului de relatii cu clientii, metodele de plata sunt variate,iar pietele acoperite sunt destule si acopera intr-o maniera foarte mare foarte multe sporturi, dar si alte sectiuni, cum ar fi politica sau stiinta.

De asemenea, si securitatea este in regula.  Chiar daca nu este disponibila o aplicatie pentru mobil, o aplicatie utila detaliata, unde se pot gasi evenimentele sportive care au loc, este oferita clientilor.  Este disponibila, de asemenea, o versiune mobile a site-ului pentru clientii britanici.  In privinta ofertei de pariuri gratuite, nu se ofera bonusuri sau alte promotii, dar, per total, calitatea serviciilor oferite este mai mult decat acceptabila.

Aceasta casa de pariuri este recomandata cu tarie de catre opiniile despre pariurile live sau cele aflate in desfasurare, Gama de sporturi acoperite este inca o reala zona de confort, iar pariorilor le sunt oferite o multime de posibilitati de a paria.

Ca si avantaje,se remarca:

-site-ul se incarca rapid, este foarte usor de folosit si placut ochiului.

-servicii excelente de live si meciuri in desfasurare, cu o mare gama de sporturi.

-metode variate de platadisponibile pentru toti clientii.

-simplu de accesat.

Daca vorbim despre bonusuri, trebuie stiut faptul ca nu sunt oferite bonusuri de catre Betathome pentru clientii noi, dar nici pentru cei vechi.  Singurul bonus disponibl este cel acordat pentru cazinoul on line. In acest sens,in aceasta privinta, parerea despre Betathome nu este prea buna.

In schimb, bonusurile se pot regasi sub alte forme,cum ar fiextra pariurile sau informatiile sportive.

In ceea ce priveste serviciul de relatii cu clientii, sunt mai multe locuri unde pot fi lasate mesaje. Pot fi puse intrebari, raporta o problema tehnica sau pot fi lasate feed-back-uri.  Sunt oferite si detalii aditionale de contact, se pot folosi si canale media. Astfel,cand vine vorba despre serviciul de relatii cu clientii, Betathome sta foarte bine.

Sporturile acoperite pot fi gasite in partea stanga a site-ului, in sectiunea de pariuri sportive. Fotbalul are cea mai mare acoperire,fiind acoperite multe piete.

In concluzie,se poate spune ca Betathome este una dintre cele mai bune case de pariuri on line. Este o excelenta piata disponibila de evenimente, iar site-ul este simplu si usor de folosit.  Serviciul de relatii cu clientii si securitatea sunt ok, iar metodele de plate sunt variate.

Știri relevante